Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ανέλυσε τον Ράουτινς ο Πιτίνο! “Έχει μέγεθος για την άμυνα”

Παναθηναϊκός: Ανέλυσε τον Ράουτινς ο Πιτίνο! “Έχει μέγεθος για την άμυνα”
ΦΩΤΟ intime

Το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Άντι Ράουτινς βρέθηκε για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ και ο Ρικ Πιτίνο ανέλυσε τι περιμένει από τον Καναδό γκαρντ, στο περιθώριο του αγώνα με το Λαύριο.

Ο Παναθηναϊκός “διέλυσε” το Λαύριο στο ΟΑΚΑ για τη Basket League και έτσι ο Ρικ Πιτίνο στάθηκε λιγότερο στο ματς και περισσότερο στο νέο παίκτη του Τριφυλλιού, Άντι Ράουτινς.

Ο Καναδός γκαρντ είδε το ματς από τον πάγκο και θα ενσωματωθεί τις επόμενες ημέρες στην ομάδα, με τον Αμερικανό Hall of Famer, να εξηγεί τι περιμένει από τον παίκτη στο παρκέ.

Οι δηλώσεις του Πιτίνο για τον Ράουτινς

«Ο Ράουτινς επιθετικά θα μας βοηθήσει πολύ. Είναι μεγάλο γκαρντ και είναι ένας πολύ καλός σουτέρ, αλλά και πολύ καλός πασέρ. Έχει μέγεθος για την άμυνα. Είναι απίστευτος πασέρ. Δεν θα κάνει την άμυνά μας καλύτερη, αλλά στην επίθεση θα μας βοηθήσει πολύ. Στατιστικώς μου άρεσαν πολλά. Αλλά ξαναλέω. Οι αντίπαλοί μας μπήκαν στην ρακέτα 35 φορές και είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε 13 ή 14 μπλοκ. Και εμείς κάναμε μόλις 1.  Και αυτό είναι απογοητευτικό. ΟΚ, ξέρω ότι δεν μπορώ να περιμένω μπλοκ από τον Ίαν. Δεν είναι τέτοιος αμυντικός. Αλλά ξέρω για τον Ίαν πως όταν έρθει στην κατάσταση που θέλω θα μπορεί να δώσει πάρα πολλά. Είναι ακόμα στα μισά του δρόμου, αλλά δουλεύει πολύ σκληρά για να πετύχει τον στόχο του».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις