Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Αποκάλυψη από Πιτίνο – Πρόταση με… διπλό πόστο!

Παναθηναϊκός: Αποκάλυψη από Πιτίνο – Πρόταση με… διπλό πόστο!
ΦΩΤΟ intime

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να κρατήσει τον Ρικ Πιτίνο στον πάγκο του Παναθηναϊκού και σύμφωνα με τον Αμερικανό κόουτς, του έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση.

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε στο “CBS Sports” και αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος -στην προσπάθεια του να τον πείσει για να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός- του πρότεινε να συνεχίσει ως πρόεδρος -προπονητής στο “τριφύλλι”!

Παναθηναϊκός: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε Γουάιλι!

Από τη μεριά του, ο Αμερικανός κόουτς τόνισε πως δεν ενδιαφέρεται για διπλό πόστο -και πιο συγκεκριμένα αυτό του προέδρου- ενώ ανέφερε ότι την οριστική του απόφαση αναμένεται να την πάρει την Παρασκευή (21.06.2019).

“Το μέλος του Hall of Fame και προπονητής Ρικ Πιτίνο είπε στο CBS Sports πως από τον Παναθηναϊκό του πρότειναν να γίνει πρόεδρος – προπονητής, ώστε να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν, μετά την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Πιτίνο είπε ότι δεν ενδιαφέρεται για τη θέση του προέδρου. Αλλά, όπως και να έχει, σκοπεύει να πάρει την απόφασή του μέχρι την Παρασκευή (21/6)”, ανέφερε το “τιτίβισμα” του Αμερικανού δημοσιογράφου, Γκάρι Πάρις.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις