Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Διαμαρτυρία στην ΚΕΔ για τους αποκλεισμένους διαιτητές του Ολυμπιακού

Παναθηναϊκός: Διαμαρτυρία στην ΚΕΔ για τους αποκλεισμένους διαιτητές του Ολυμπιακού
ΦΩΤΟ intime

Έντονα παράπονα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός στη συνεδρίαση της ΚΕΔ, για τους τρεις διαιτητές που δεν μπαίνουν στην κλήρωση για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος βρέθηκε την Πέμπτη (11.04.2019) στη συνεδρίαση της ΚΕΔ και διαμαρτυρήθηκε για τους τρεις “αποκλεισμένους” διαιτητές του Ολυμπιακού.

Από το “τριφύλλι” ειπώθηκε ότι δεν είναι δυνατόν να μένουν εκτός κληρωτίδας οι τρεις διαιτητές που δεν επιθυμεί ο Ολυμπιακός. “Αν είναι έτσι, θα πούμε ότι δεν θέλουμε και εμείς κάποιους διαιτητές και το πρωτάθλημα δεν θα συνεχιστεί”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάνος Παπαδόπουλος και μάλιστα έκανε λόγο για εκβιασμό από τους “ερυθρόλευκους” (σ.σ. δεν είχαν εκπρόσωπο στην κλήρωση των διαιτητών για την 24η αγωνιστική της Basket League).

Να αναφέρουμε ότι η κλήρωση έφερε τον διαιτητής Αντώνη Αναστόπουλο στο προσεχές παιχνίδι του Ολυμπιακού, γεγονός που σχολιάστηκε από τον κ. Παπαδόπουλο, λόγω της συνωνυμίας με τον “αποκλεισμένο”, Παναγιώτη Αναστόπουλο.

“Αυτοί μπορεί να έχουν φύγει μέχρι να καταλάβουν πως ορίστηκε ο Αντώνης και όχι ο Παναγιώτης Αναστόπουλος” επισήμανε ο εκπρόσωπος των “πρασίνων”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις