Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Παππά! Έμεινε εκτός με θλάση

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Παππά! Έμεινε εκτός με θλάση
ΦΩΤΟ intime

Και πάλι άτυχος ο Νίκος Παππάς. Ο Έλληνας γκαρντ έμεινε εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού για τον εκτός έδρας αγώνα του με τον ΠΑΟΚ.

Χωρίς τον Νίκο Παππά αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Θεσσαλονίκη, ενόψει της αυριανής (19/10, 17:30) αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, για την 4η αγωνιστική της Basket League

Ο Έλληνας γκαρντ ταλαιπωρείται από θλάση σε ένα μυ στη γάμπα, ξεκίνησε ήδη θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεξετάζεται καθημερινά. Να θυμίσουμε ότι ο Παππάς επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστών).

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

“Για τη Θεσσαλονίκη αναχωρεί σήμερα (18/10) το απόγευμα η αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ εν όψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της EKO Basket League (19/10, 17.30).

Εκτός αυτής έμεινε ο Νίκος Παππάς, ο οποίος υπέστη θλάση μακρού καμπτήρα μεγάλου δακτύλου δεξιού ποδός, όπως έδειξε το αποτέλεσμα της μαγνητική τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε. Ο γκαρντ του «τριφυλλιού» ξεκίνησε ήδη να ακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή.”

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις