Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Έσκασε” η… βόμβα! Στα “πράσινα” και ο Τζόνσον

Παναθηναϊκός: “Έσκασε” η… βόμβα! Στα “πράσινα” και ο Τζόνσον

Ο Παναθηναϊκός έκανε μία ακόμη υπέρβαση στη φετινή μετεγγραφική περίοδο, καθώς “έκλεισε” και τον Ουέσλι Τζόνσον, ο οποίος και “μετράει” πάνω από 600 ματς στο NBA.

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται πλέον και ο Ουέσλι Τζόνσον, αφού είπε το “ναι” στους “πράσινους” για να αφήσει για πρώτη φορά το NBA και να αγωνιστεί στην Ελλάδα και τη Euroleague.

Ο Αμερικανός γκαρντ – φόργουορντ έχει 609 ματς στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη με 7 πόντους κατά μέσο όρο, 3,2 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ. Έχει φορέσει δε τη φανέλα πολλών ομάδων στη 10χρονη καριέρα του, μεταξύ των οποίων των Λέικερς, των Κλίπερς, των Κινγκς και των Χοκς, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε Πέλικανς και Γουίζαρντς.

Στα 32 του χρόνια, ο άλλοτε Νο4 του ντραφτ, συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό για συμβόλαιο ενός έτους, το οποίο και θα του αποφέρει πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ολοκλήρωσε έτσι μία ακόμη μετεγγραφική “βόμβα” μετά τον Τζίμερ Φριντέτ, καθώς οι “πράσινοι” θα έχουν πλέον τρία συμβόλαια με 7ψήφιες αποδοχές.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις