Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Έτσι προκρίνεται στα πλέι οφ! Το πρόγραμμα στη Euroleague

Παναθηναϊκός: Έτσι προκρίνεται στα πλέι οφ! Το πρόγραμμα στη Euroleague
ΦΩΤΟ ΙΝΤΙΜΕ

Ο Παναθηναϊκός έκανε τα δύο απαραίτητα διπλά στη Euroleague και έτσι έμεινε “ζωντανός” για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, με όλα να κρίνονται πλέον στα τελευταία 5 παιχνίδια της κανονικής διάρκειας.

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Νταρουσάφακα κράτησε “ζωντανούς” τους “πράσινους” στη διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη 8άδα της Euroleague, αλλά η ομάδα του Ρικ Πιτίνο, έχει ακόμη “δρόμο” μπροστά της για να… σώσει την ευρωπαϊκή σεζόν.

Το Τριφύλλι έκανε για πρώτη φορά στη σεζόν, τρεις σερί νίκες και έτσι παρέμεινε στο “παιχνίδι” της πρόκρισης, έχοντας πλέον 5 ακόμη ματς και τρία στο ΟΑΚΑ για να “κλέψει” στο τέλος, ένα εισιτήριο για τα πλέι οφ.

Οι “πράσινοι” ταξιδεύουν την επόμενη αγωνιστική στην έδρα της “πανίσχυρης” ΤΣΣΚΑ Μόσχας και σε περίπτωση ήττας θα χρειάζονται στη συνέχεια 4 νίκες σε 4 ματς για να έχουν βάσιμες ελπίδες για την 8άδα σε συνδυασμό και με τα αποτελέσματα των υπολοίπων διεκδικητών.

Από αυτά τα ματς όμως, τα 3 είναι στη δυνατή του έδρα, ενώ το 4ο είναι στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι, σε ένα παιχνίδι που θεωρείται ήδη… τελικός πρόκρισης στα πλέι οφ.

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού

15/3: ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός
20/3: Παναθηναϊκός – Μπασκόνια
22/3: Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός
28/3: Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης
4/4: Παναθηναϊκός – Μπουντούτσνοστ

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις