Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε 69-81 ΤΕΛΙΚΟ: Πράσινος “κατήφορος” και νέα ήττα

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε 69-81 ΤΕΛΙΚΟ: Πράσινος “κατήφορος” και νέα ήττα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα και από τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ.
Κακό στην επίθεση για μία ακόμη φορά το Τριφύλλι.
Τρίτη διαδοχική ήττα στη Euroleague και στο 5-6 το ρεκόρ στην κατάταξη
Πρώτη νίκη για τον Ομπράντοβιτς στην έδρα της πρώην ομάδας του στην κανονική περίοδο.
Καλάθης, Παππάς και Λοτζέσκι οι μόνοι που “διασώθηκαν” για τους “πράσινους”

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην έδρα του από τη Φενέρμπαχτσε με 81-69 και γνώρισε τρίτη διαδοχική ήττα, μένοντας πλέον πολύ χαμηλά στην κατάταξη της Euroleague, όντας και εκτός 8άδας.

Ο Καλάθης με ένα ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο και τη βοήθεια του Παππά πήγε να γυρίσει το ματς, όμως οι Τούρκοι σούταραν εντυπωσιακά από το τρίποντο (13/21) και “σκότωσαν” τους “πράσινους” στο ΟΑΚΑ. Χειροκρότημα από τον κόσμο παρά την ήττα.

Παρακολουθήστε LIVE το Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε από το newsit.gr

Οι “πράσινοι” δεν έχουν στη διάθεσή τους για το ματς, τον Ιωάννη Παπαπέτρου, όμως απουσίες έχει από την πλευρά της και η τουρκική ομάδα, αφού δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Βέσελι, ούτε οι Μαχμούτογλου και Ντουβερίογλου.

Μετά από 11 αγωνιστικής στη Euroleague, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έχει 5 νίκες και 5 ήττες, ενώ οι Τούρκοι του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έχουν “πιάσει” στην κορυφή την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με 9 νίκες και μία ήττα.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει να επιδείξει μόνο νίκες κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ για τη Euroleague, πλην των δύο ηττών στα πλέι οφ της διοργάνωσης το 2017.

 

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις