Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Φιλικό με Πανιώνιο για Τζέιμς και Πέιν!

Παναθηναϊκός: Φιλικό με Πανιώνιο για Τζέιμς και Πέιν!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την απουσία αγωνιστικών υποχρεώσεων το Σαββατοκύριακο, λόγω της διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το εκτός έδρας παιχνίδι της επόμενης Παρασκευής με τη Χίμκι.

Μετά το ρεπό της Πέμπτης, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις προπονήσεις το μεσημέρι της Παρασκευής και ξεκίνησε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι της επόμενης Παρασκευής με τη Χίμκι για την Euroleague. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έκανε θεραπεία, ενώ ο Ματ Λοτζέσκι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Φιλικό με Πανιώνιο

Το Σάββατο (17/2) οι «πράσινοι», οι οποίοι δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο για τη Stoiximan.gr Basket League,  θα δώσουν έναν κεκλεισμένων των θυρών φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ. Στο παιχνίδι αυτό, ο Τσάβι Πασκουάλ θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει την ετοιμότητα των Μάικ Τζέιμς κι Άντριαν Πέιν, οι οποίοι αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους με την “πράσινη” φανέλα κόντρα στη Χίμκι.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις