Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Γιαννακόπουλος: “Αφιερωμένο το Κύπελλο στον θείο Θανάση!”

Παναθηναϊκός – Γιαννακόπουλος: “Αφιερωμένο το Κύπελλο στον θείο Θανάση!”

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου για τον Παναθηναϊκό και αφιέρωσε το Κύπελλο Ελλάδας, στο θείο του, Θανάση Γιαννακόπουλο, ο οποίος και ταλαιπωρείται από προβλήματα υγείας.

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε για 24η συνεχόμενη χρονιά, έναν τίτλο στο μπάσκετ, γεγονός που σημείωσε μετά το ματς και ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ.

Ο “ισχυρός άνδρας” του Τριφυλλιού εξέφρασε παράλληλα την αντίθεσή του, στην εικόνα των κερκίδων και την έλλειψη οπαδών, ενώ αφιέρωσε το Κύπελλο Ελλάδας του 2019, στον θείο του Θανάση, που βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

«Κρατάμε την νίκη. Κρατάμε την 24η σερί σεζόν με τίτλο. Θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη εμφάνιση. Είναι πρωτοφανές αυτό με τις 24 σερί σεζόν. Ο στόχος μας είναι να κρατάμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή. Δεν νομίζω πως υπάρχει άλλη ομάδα που το έχει πετύχει αυτό. Πάντα θέλω να κερδίζει η ομάδα. Το χαιρόμαστε. Όταν παίζουμε καλά, κερδίζουμε.

Το Κύπελλο είναι αφιερωμένο στον θείο μου, τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Θέλουμε να τον δούμε σύντομα κοντά μας. Είμαστε ακόμα μέσα στους στόχους. Στην Euroleague δεν είμαστε εκεί που θα έπρεπε. Θέλω να πιστεύω ότι θα μπούμε στις οκτώ ομάδες και μετά όλα μπορούν να συμβούν. Στο πρωτάθλημα θέλω να πιστεύω ότι θα φτάσουμε μέχρι την κατάκτηση».

Για το προσωπικό βάρος: «Το βάρος είναι μεγάλο. Είμαστε γεννημένοι για τα δύσκολα».

Για τον κόσμο: «Θεωρώ ότι ήταν ατυχής η απόφαση να γίνει το ματς χωρίς οπαδούς. Η σημερινή ατμόσφαιρα δεν με γεμίζει. Θα ήθελα να δω τους οπαδούς μας σήμερα. Είναι πάντα μαζί μας, τους θέλουμε και στους τελικούς. Δεν μου πέφτει λόγος για το πώς θα γίνεται η διοργάνωση. Δεν είναι ο τελικός το πρόβλημά μου. Δεν μου άρεσε που δεν υπήρχαν οι οπαδοί μας εδώ σήμερα».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις