Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Γιαννακόπουλος: “Καρφιά” σε Ολυμπιακό και… Πασκουάλ!

Παναθηναϊκός – Γιαννακόπουλος: “Καρφιά” σε Ολυμπιακό και… Πασκουάλ!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Τρομερές ατάκες από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μετά τη λήξη του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, καθώς ο μεγαλομέτοχος της “πράσινης” ΚΑΕ έριξε “καρφιά” τόσο για τους “ερυθρόλευκους” όσο και προς την ομάδα του και τον προπονητή του Τριφυλλιού, Τσάβι Πασκουάλ.

Ανικανοποίητος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ και άφησε αιχμές για τους Πειραιώτες, αλλά έμμεσα και για τον Τσάβι Πασκουάλ, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote Tv.

Οι δηλώσεις του Γιαννακόπουλου

“Ντέρμπι το λέτε εσείς. Σας έχω πει ότι ο Ολυμπιακός έχει ρίξει λευκή πετσέτα. Έτσι, όπως είναι ο Ολυμπιακός δεδομένα θα πρέπει να τον νικάμε, ειδικά στη έδρα μας. Πιστεύω ότι κακώς έφτασε στο τελευταίο δεκάλεπτο για να κριθεί το ματς, θα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερη η διαφορά. Είμαστε προβληματισμένοι με την απόδοση στην Ευρωλίγκα και όλα θα πρέπει να διορθωθούν για να φτάσουμε στους στόχους μας».

Για το ρόστερ και τον Πασκουάλ: «Το υλικό είναι εξαιρετικό. Αυτό ζήτησε ο προπονητής και οφείλει να βρει τις λύσεις για να παίζουμε καλύτερα».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις