Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Η υπομονή τελειώνει – Εξελίξεις με πρόστιμο και αλλαγές!

Παναθηναϊκός: Η υπομονή τελειώνει – Εξελίξεις με πρόστιμο και αλλαγές!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός του Τσάβι Πασκουάλ απογοητεύει και πλέον η ομάδα δείχνει ανήμπορη να κάνει κάτι καλό στην Euroleague. Το “τριφύλλι” χρειάζεται ένα… ηλεκτροσόκ, την ώρα που η θέση κάποιων παικτών -αλλά και του Καταλανού τεχνικού- “τρέμει” περισσότερο από ποτέ!

Η κάκιστη εικόνα του Παναθηναϊκού στη Μαδρίτη βάρυνε ακόμα περισσότερο το κλίμα στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Μπορεί το “τριφύλλι” να έπαιξε κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague αλλά ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η νέα ήττα, φέρνει εξελίξεις και αλλαγές.

Ρεάλ – Παναθηναϊκός: “Λίγος” και στη Μαδρίτη! “Βασιλική” συντριβή για το Τριφύλλι – video

Η εικόνα των Λάσμε και Γκιστ ήταν… θλιβερή σε ένα ακόμα ματς (Αγιόν και Ταβάρες έκαναν “πάρτι”), οι “πράσινοι” δείχνουν ομάδα χωρίς πλάνο σε άμυνα και επίθεση (σ.σ. με τον Πασκουάλ να δέχεται εντονότατη κριτική), ενώ μόνο οι Λάνγκφορντ και Καλάθης κατάφεραν να ξεχωρίσουν κόντρα στη Ρεάλ.

Το… ποτήρι της υπομονής από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού φαίνεται πως κοντεύει να ξεχειλίσει και πλέον αναμένονται οι πρώτες κινήσεις της. Άλλωστε, μόνο ένα “ηλεκτροσόκ” μπορεί να αλλάξει την κατάσταση.

Η επιστροφή του “τριφυλλιού” από τη Μαδρίτη αναμένεται συνοδευτεί με βαρύ πρόστιμο σε όλη την ομάδα, ενώ είναι ανοικτό το ενδεχόμενο για άμεσες αλλαγές! Πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση οι Λάσμε, Γκιστ και Λεκαβίτσιους, ενώ σε δύσκολη θέση βρίσκεται και ο Πασκουάλ. Θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως υπάρξει συνάντηση του Καταλανού κόουτς με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στην οποία θα τεθούν όλα τα θέματα επί τάπητος και θα ληφθούν αποφάσεις…

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις