Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Καλάθης: “Πονάω, αλλά θα παίξω”

Παναθηναϊκός – Καλάθης: “Πονάω, αλλά θα παίξω”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Νικ Καλάθης θα δώσει κανονικά το “παρών” στον κυριακάτικο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο Νικ Καλάθης αναφέρθηκε στην κατάσταση του τραυματισμού του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. 

“Το πόδι μου είναι καλά, πονάω φυσικά, αλλά θα παίξω στον τελικό. Ο κόουτς μερικές φορές μού δίνει χρόνο να μένω εκτός στις προπονήσεις”, τόνισε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού για τον τραυματισμό του στο πέλμα, ενώ για την παρουσία των πράσινων στον τελικό, τόνισε:

“Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ και θα παίξουμε στον τελικό. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με καλή καθοδήγηση, έμπειρους παίκτες και καλό προπονητή. Είμαστε έτοιμοι, είναι νίκη ή πας σπίτι σου. Κάθε κατοχή μετρά και θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι”.

Για τον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό που δεν ολοκληρώθηκε είπε: “Όταν είσαι παίκτης απολαμβάνεις να παίζεις ολόκληρο το παιχνίδι, ειδικά απέναντι στον Ολυμπιακό. Όπως και να έχει όμως, η νίκη είναι νίκη και είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στον τελικό”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις