Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Καλάθης: “Θα μιλήσω με τον πρόεδρο για την παραμονή μου”

Νικ Καλάθης
ΦΩΤΟ eurokinisi

Φανερά απογοητευμένος μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Νικ Καλάθης, τόνισε ότι η σειρά κρίθηκε στις λεπτομέρειες και κυρίως στο δεύτερο ματς του ΟΑΚΑ. “Θα μιλήσω με τον πρόεδρο, κοιτάμε το πρωτάθλημα”, το μήνυμά του για την επόμενη μέρα.

Ο Νικ Καλάθης ήταν φανταστικός στη σειρά των πλέι οφ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως οι “πράσινοι” δεν τα κατάφεραν για μία ακόμη χρονιά να προκριθούν στο Final 4 της Euroleague. Μετά το τέλος του ματς, ο αρχηγός του Τριφυλλιού δεν έψαξε δικαιολογίες, αλλά επικεντρώθηκε στο προσεχές μέλλον, μιλώντας για το πρωτάθλημα, αλλά και την ανανέωση του συμβολαίου του.

Οι δηλώσεις του Καλάθη

“Ήταν μια δύσκολη σειρά για μας. Βρεθήκαμε πίσω με μεγάλη διαφορά, ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε αλλά το κάναμε. Θα μπορούσε το ματς και όλη η σειρά να πάει σε οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες. Δυστυχώς δεν κάναμε τη δουλειά μας στο γήπεδό μας, όπως θα έπρεπε, με τον κόσμο στο πλευρό μας. Κάποιες λεπτομέρειες σε κρίσιμες στιγμές έπαιξαν το ρόλο τους, όπως το τρίποντο του Ντόντσιτς με ταμπλό σήμερα ή τα τρίποντα του Γιουλ στο προηγούμενο ματς. Το άξιζαν. Μας κέρδισαν, δεν θέλουμε να λέμε δικαιολογίες και τώρα εστιάζουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Όσον αφορά το μέλλουν του τόνισε: «Θα δούμε. Στο τέλος της σεζόν θα καθίσουμε να μιλήσουμε με τον πρόεδρο και θα δούμε. Αυτό που με ενδιαφέρει πρωτίστως τώρα είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πιστεύω πως αξίζαμε να είμαστε στο Final 4. Είναι δύσκολο, είναι απογοητευτικό και θα μπορούσε η κατάληξη να ήταν διαφορετική, αλλά οφείλουμε να συνεχίσουμε», είπε.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις