Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Κύμα αφίξεων! Στην Αθήνα ο Γκιστ

Στην Αθηνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (16/8) ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος άνοιξε τον χορό των αφίξεων των παικτών του Παναθηναϊκού από τις ΗΠΑ, εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας του "τριφυλλιού".
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αύριο (17/8), πρόκειται να φτάσουν στην ελληνική πρωτεύουσα ακόμη τέσσερις παίκτες, ο Μάρκους Ντένμον στις 10.30, ο Ζακ Όγκαστ στις 13.30, ο Ματ Λοτζέσκι στις 14.45 και ο Κένι Γκάμπριελ στις 17.10. 

Οι Κέι Σι Ρίβερς και Κρις Σίνγκλετον αναμένονται στην Αθήνα μέχρι τις 21/8 και ως τότε θα έχουν ολοκληρωθεί οι ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Μπάσκετ
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Μπάσκετ: Περισσότερα άρθρα