Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Λοτζέσκι αντί Γκάμπριελ! Πρώτη αλλαγή στην A1 από τον Πασκουάλ

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να “κόψει” τρεις παίκτες από το ρόστερ του για τη Stoiximan.gr Basket League και ο Τσάβι Πασκουάλ, προχώρησε ήδη σε μία αλλαγή, με τον Ματ Λοτζέσκι να αντικαθιστά τον Κένι Γκάμπριελ, μέχρι νεωτέρας.

Οι διαφορές μεταξύ Α1 και Euroleague, αναγκάζουν τον Τσάβι Πασκουάλ να πάρει δύσκολες αποφάσεις, αφού θα πρέπει να αφήσει τρεις ξένους παίκτες της ομάδας, εκτός αγώνων για τα πλέι οφ της διοργάνωσης και άρα για τους τελικούς που θα αναδείξουν τον πρωταθλητή, αν και εφόσον οι “πράσινοι” φθάσουν και φέτος σε αυτούς.

Το Τριφύλλι διαθέτει πλέον 9 ξένους παίκτες μετά και τις “αφίξεις” του Μάικ Τζέιμς και του Έιντριεν Πέιν στα μέσα της χρονιάς, αλλά ο αποκλεισμός από την Ευρωλίγκα, ουσιαστικά πρέπει να οδηγήσει τρεις εξ αυτών στην “έξοδο” από το ΟΑΚΑ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα έχει την ευκαιρία να καταλήξει στην οριστική του απόφαση πριν την έναρξη των πλέι οφ στη Stoiximan.gr Basket League, αλλά ήδη φαίνεται έτοιμος να πραγματοποιήσει την πρώτη κίνησή του, αλλάζοντας τον Κένι Γκάμπριελ με τον Ματ Λοτζέσκι.

Έτσι, οι ξένοι του Τριφυλλιού αυτή τη στιγμή για το πρωτάθλημα είναι οι Λούκας Λεκαβίτσιους, Μάρκους Ντένμον, Κέι Σι Ρίβερς, Κρις Σίνγκλετον, Τζέιμς Γκιστ και πλέον ο Ματ Λοτζέσκι. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δε, σε αυτούς θα προστεθεί άμεσα και ο Μάικ Τζέιμς, με έναν εκ των έξι πρώτων να μένει εκτός, ενώ είναι άγνωστο τι θα αποφασίσει ο Πασκουάλ για τον Έιντριεν Πέιν.

Ο Αμερικανός σέντερ βοήθησε αρκετά την ομάδα στα πλέι οφ της Euroleague και με δεδομένο ότι -κόπηκε- ένας ψηλός (ο Γκάμπριελ), ίσως αυξηθούν οι πιθανότητές του, για “είσοδο” και στο εγχώριο ρόστερ.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις