Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Το μήνυμα του Γιαννακόπουλου για τους ξενύχτηδες [pic]

Γιαννακόπουλος

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα στους τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού που νυχτοπερπάτησαν στη Ρωσία. Ο ισχυρός άνδρας της “πράσινης” ΚΑΕ δημοσίευσε μία ιδιαίτερη φωτογραφία στο story του instagram.

Το περσινό πάθημα φαίνεται ότι δεν έγινε μάθημα σε ορισμένους παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι συνεχίζουν να αγνοούν επιδεικτικά τους κανόνες της ομάδας. Τέσσερις παίκτες του «τριφυλλιού» ξενύχτησαν τις παραμονές του αγώνα με την Νταρουσάφακα.

Ο λόγος για τους Νικ Καλάθη, Κρις Σίνγκλετον, Τζέιμς Γκιστ και Κέι Σι Ρίβερς, οι οποίοι υπέπεσαν στο σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα κι αναμένεται να τιμωρηθούν «σκληρά». Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ και οι τρεις Αμερικανοί ζήτησαν άδεια για να δειπνήσουν εκτός ξενοδοχείου, το βράδυ της Τετάρτης μετά το παιχνίδι με την Χίμκι. Βγήκαν έξω γύρω στις 21:00 κι επέστρεψαν στις 3 τα ξημερώματα, παρά το γεγονός ότι την επόμενη μέρα ο Παναθηναϊκός αντιμετώπιζε την Νταρουσάφακα στις 17:00.

Έρχονται «καμπάνες»

Το νυχτοπερπάτημα των τεσσάρων παικτών δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και φυσικά από τον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος είναι έξαλλος. Η τιμωρία αναμένεται να είναι βαριά για τους Καλάθη, Σίνγκλετον και Γκιστ, οι οποίοι είχαν δώσει δικαιώματα και την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Ο Κέι Σι Ρίβερς δεν είχε απασχολήσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού με την εξωγηπεδική του ζωή, γι’ αυτό και θα αντιμετωπιστεί πιθανότατα με σχετική επιείκεια.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις