Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Μοίρασε δώρα και… χαμόγελα στο Ίδρυμα “Ελπίδα”! [pics]

Παναθηναϊκός: Μοίρασε δώρα και… χαμόγελα στο Ίδρυμα “Ελπίδα”! [pics]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός επισκέφτηκαν το ογκολογικό Ίδρυμα “Ελπίδα” και… μοίρασε δώρα και χαμόγελα στα μικρά παιδιά.

Σύσσωμη η ΚΑΕ Παναθηναϊκός επισκέφτηκε την Τετάρτη (16.01.2019) ογκολογικό ίδρυμα “Ελπίδα”. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε θερμή συνομιλία με την πρόεδρο του συλλόγου, Μαριάννα Βαρδινογιάννη η οποία τον οποίο ευχαρίστησε για την προσφορά στη μονάδα.

Η κ. Βαρδινογιάννη έδωσε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μια πλακέτα, ενώ είχε και συνομιλία με τον Ρικ Πιτίνο. Τα στελέχη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μοίρασαν δώρα στα μικρά παιδιά ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε μια φανέλα με υπογραφές όλων των παικτών. Οι μόνοι αθλητές που απουσίαζαν από τους “πράσινους” ήταν οι Κλιπάτρικ και Πέιν.

«Είναι πολύ μεγάλη χαρά για εμάς μας που βρίσκεστε σήμερα εδώ. Ο κύριος Γιαννακόπουλος, ο αγαπητός Δημήτρης, ο οποίος σιωπηλά τόσα χρόνια μας στηρίζει με κάθε τρόπο. Βρίσκεται πάντα στο πλευρό των παιδιών μας και αυτό αποδεικνύει το ήθος, την αγάπη και τις αρχές του, τις οποίες συνδυάζω με τις αρχές και τις αξίες που είχε ο αείμνηστος και αγαπημένος μας φίλος, ο πατέρας του Παύλος Γιαννακόπουλος. Ευχαριστώ θερμά τον αγαπητό μου Δημήτρη όπως και όλους του αθλητές του Παναθηναϊκού που βρίσκονται σήμερα εδώ, προσφέροντας χαρά και χαμόγελο στα παιδιά μας. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να έχουν μια καλή χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες», είπε η κυρία Βαρδινογιάννη υποδεχόμενη τον κύριο Γιαννακόπουλο και την ομάδα του Παναθηναϊκού.

«Είναι χαρά μας και τιμή μας που μας δίνεται η ευκαιρία να ερχόμαστε κάθε χρόνο εδώ και να βάζουμε ένα μικρό λιθαράκι σε αυτό το τεράστιο έργο. Αυτό το έργο ξεπερνά όλα τα μεγέθη και το να μπορείς να βοηθάς παιδιά, να βοηθάς την κοινωνία, να βοηθάς την πατρίδα είναι πολύ σημαντικό», ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Γιαννακόπουλος.

ΦΩΤΟ: Eurokinissi

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις