Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου: Ευκαιρία για την 6η θέση! Κάνει ντεμπούτο ο Ράουτινς

Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου: Ευκαιρία για την 6η θέση! Κάνει ντεμπούτο ο Ράουτινς
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ για τη 19η αγωνιστική της Euroleague και έχει την ευκαιρία να αφήσει ξανά πίσω του την Αρμάνι Μιλάνο, μένοντας μόνος έκτος στην κατάταξη.

Η ήττα του Παναθηναϊκού από την Αρμάνι στο Μιλάνο έφερε τις δύο ομάδες “συγκατοίκους” στην 6η θέση της κατάταξης, με τους Ιταλούς μάλιστα να έχουν πλέον το απόλυτο πλεονέκτημα έναντι των “πρασίνων”, έχοντας επικρατήσει και στα δύο παιχνίδια της κανονικής διάρκειας.

Στην πρώτη ημέρα της 19ης αγωνιστικής όμως, η ομάδα του Έτορε Μεσίνα ηττήθηκε εύκολα από την Αναντολού Εφές και έτσι το Τριφύλλι μπορεί να την αφήσει ξανά πίσω του με νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (15/01, 21:00 LIVE από το Newsit.gr) τους “Βαυαρούς” στο ΟΑΚΑ και έχει την ευκαιρία να αυξήσει το ρεκόρ του στο 11-8 κόντρα σε μία ομάδα που κέρδισε και εκτός έδρας, με τον Γιώργο Βόβορα στον πάγκο του.

Με τον Ρικ Πιτίνο πλέον στην τεχνική της ηγεσία, η ελληνική ομάδα θα “παλέψει” για τη νίκη, έχοντας και το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας στη διάθεση του Αμερικανού προπονητή. Ο Άντι Ράουτινς αποκτήθηκε για να δώσει ύψος και… βάθος στα γκαρντ του Τριφυλλιού και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο κόντρα στη γερμανική ομάδα.

Η κατάταξη στη Euroleague

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις