Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Μπάγερν: Μονόδρομος η νίκη για τους λαβωμένους “πράσινους”

Παναθηναϊκός – Μπάγερν: Μονόδρομος η νίκη για τους λαβωμένους “πράσινους”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ, για τη 17η αγωνιστική της Euroleague. Μονόδρομος η νίκη για το “τριφύλλι” που θα παραταχθεί χωρίς τους Λάνγκφορντ κι Αντετοκούνμπο.

Ο Παναθηναϊκός (7-9) έχει εντός έδρας αποστολή στην 17η αγωνιστική της Euroleague. Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου (21:00, Novasports 1) στο ΟΑΚΑ, δίχως να έχει περιθώρια για άλλο στραβοπάτημα.

Οι “πράσινοι” καλούνται να πάρουν τη νίκη, προκειμένου να διατηρηθούν στο κόλπο της πρόκρισης, με τον Αμερικανό τεχνικό να μην έχει στη διάθεση του, τους τραυματίες Κιθ Λάνγκφορντ και Θανάση Αντετοκούνμπο, ενώ εκκρεμεί η άφιξη του Σον Κιλπάτρικ.

Από την πλευρά τους, οι Γερμανοί (8-8) θα παραταχθούν με όλα τα όπλα τους, καθώς ο Στέφαν Γιόβιτς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και ταξίδεψε στην Αθήνα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία) και Τόμας Τραβίτσκι (Πολωνία).

Η παράδοση

Ο Παναθηναϊκός και η Μπάγερν Μονάχου θα συναντηθούν για τέταρτη φορά στην ιστορία τους, με τους Βαυαρούς να έχουν προβάδισμα με 2-1 και τους γηπεδούχους να έχουν επικρατήσει σε όλες τις αναμετρήσεις ως τώρα.

23/10/2014: Μπάγερν-Παναθηναϊκός 81-75 (Κανονική περίοδος)
28/11/2014: Παναθηναϊκός-Μπάγερν 87-72 (Κανονική περίοδος)
16/10/2018: Μπάγερν-Παναθηναϊκός 80-79 (Κανονική περίοδος)

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις