Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ογκαστ: «Να πάρουμε πρωτάθλημα και Euroleague»

Παναθηναϊκός – Ογκαστ: «Να πάρουμε πρωτάθλημα και Euroleague»

Το καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Ζακ Όγκαστ, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα των «πρασίνων» μίλησε για το πως νιώθει που θα αγωνιστεί στην Ελλάδα, αλλά και για την πρώτη γνωριμία που είχε με τους νέους συμπαίκτες του.

Ο 24χρονος φόργουορντ δήλωσε ενθουσιασμένος που βρίσκεται στην Ελλάδα και πρόσθεσε: «Δεν μου είχε δοθεί η ευκαιρία μέχρι τώρα, είναι η πρώτη μου φορά εδώ, αλλά είναι μια όμορφη χώρα. Μπορεί να είμαι μόνο μερικές μέρες εδώ, αλλά έχω επισκεφτεί το κέντρο της Αθήνας, το Μαρούσι, την Κηφισιά, τώρα μαθαίνω την περιοχή, αλλά είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Είναι υπέροχο που γνώρισα τους συμπαίκτες μου, είναι όλοι επαγγελματίες, έχουμε πολλούς πρωταθλητές εδώ, έχουμε εμπειρία, έχουμε βετεράνους κι όταν τα συνδυάσεις αυτά οι πιθανότητες για επιτυχία είναι πολλές».

Σχετικά με το τι να περιμένει ο κόσμος από αυτόν είπε: «Εγώ προσωπικά θέλω να κάνω το καλύτερο που μπορώ, να δώσω ό,τι έχω, κοψίματα, ριμπάουντ, αιφνιδιασμούς, καρφώματα, να είμαι αθλητικός και να εντάξω τον κόσμο στο παιχνίδι, γιατί μου αρέσει να παίζω για τους φιλάθλους».

Τέλος, όσον αφορά τους στόχους του «τριφυλλιού» δήλωσε: «Πρέπει να εστιάσουμε στο πως θα κατακτήσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα και την Euroleague».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις