Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Απίστευτο! Sold out 18 ημέρες πριν το τζάμπολ

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο κόσμος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός… διψάει για να στηρίξει τους “πράσινους” και να τους βοηθήσει να φτάσουν στο Final 4 της Euroleague και το ντέρμπι “αιωνίων” με τον Ολυμπιακό (2/3, 21:15) είναι ένας αγώνας όπου το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο.

Οι φίλοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ξάφνιασαν με ευχάριστο τρόπο τους πάντες στην ομάδα, αφού 18 ημέρες πριν από το τζάμπολ του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την Euroleague, “εξαφάνισαν” τα εισιτήρια.

Η χαρακτηριστική ανακοίνωση των “πρασίνων”

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague (2/3, 21.15).

Το sold out 18 ημέρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα, απέδειξε εμπράκτως για ακόμη μια φορά την πίστη, την αγάπη και την αφοσίωση των φιλάθλων μας προς την ομάδα και έτσι η ΚΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει.

Με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods προς τους φιλάθλους της, ξεκαθαρίζει πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό.”

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις