Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ο κίνδυνος αποβολής και το “ψάχνονταν”!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ο κίνδυνος αποβολής και το “ψάχνονταν”!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός αποχώρησε από τον ημιτελικό Κυπέλλου του ΟΑΚΑ, δίνοντας την πρόκριση στον Παναθηναϊκό και πετώντας μια “βόμβα” στο ελληνικό μπάσκετ!

Η απόφαση του Ολυμπιακού να αποχωρήσει στο ημίχρονο του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό ήταν το γεγονός που έκρινε τον αγώνα και έδωσε την πρόκριση στους “πράσινους”.

Ο Ολυμπιακός αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα σφυρίγματα των διαιτητών Αναστόπουλου, Μάνου και Παναγιώτου, με την πλειονότητα των φιλάθλων της ομάδας να… καλοδέχονται τη συγκεκριμένη απόφαση των αδερφών Αγγελόπουλων (πολλοί φίλοι της ομάδας έσπευσαν στο ΣΕΦ για να υποδεχθούν την “ερυθρόλευκη” αποστολή).

Τα τρία φάουλ που καταλόγισαν οι διαιτητές στον Ολυμπιακό στα πρώτα 28΄΄ του αγώνα (δύο στον Τίμα και ένα στον Γουέμπερ), οδήγησαν τους Πειραιώτες σε αυτή την απόφαση “βόμβα”. Ο ορισμός των συγκεκριμένων διαιτητών θεωρήθηκε από τον Ολυμπιακό ως ξεκάθαρο μήνυμα από την πλευρά της ΚΕΔ. Φυσικά, στο στόχαστρο βρίσκεται και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Το μόνο δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι πως ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με βαθμολογική τιμωρία απ/ο το τρέχον πρωτάθλημα (αφαίρεση από έναν ως έξι βαθμούς – μένει να ξεκαθαρίσει αν θα δικαστεί με βάση το δίκαιο του ΕΣΑΚΕ ή με αυτό της ΕΟΚ).

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η τιμωρία που κινδυνεύουν οι «ερυθρόλευκοι»

Από τον Ολυμπιακό δεν έχουν μετανιώσει για την αποχώρηση τους από το ΟΑΚΑ και πλέον μένει να δούμε ποια θα είναι η στάση τους στη συνέχεια (“δεν μα ενδιαφέρει καμία ποινή” ανέφεραν από την ομάδα). Πρέπει να τονιστεί πως σε περίπτωση που οι Πειραιώτες έχουν ανάλογη αντίδραση σε άλλα ματς του πρωταθλήματος (επιλέξουν να αποχωρήσουν ή να μην κατέβουν σε κάποιον αγώνα), τότε θα κριθούν υπότροποι και ο κανονισμός της ΕΟΚ προβλέπει πως θα διαγραφούν για έναν χρόνο από τις εθνικές κατηγορίες!

Ολυμπιακός – Σταυρόπουλος: «Αηδιάσαμε! Να καθαρίσει αυτή η βρωμιά»

Την ίδια στιγμή, από την μεριά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός γίνεται λόγος για προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων από τον Ολυμπιακό και προσπάθεια απόκρυψης των προβλημάτων της ομάδας, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Παναθηναϊκός – Γιαννακόπουλος: «Δικαιολογία για να φύγουν οι Αγγελόπουλοι!»

Από την “πράσινη” ΚΑΕ θεωρούν πως η ομάδα του Πιτίνο ήταν ανώτερη των “ερυθρόλευκων” μέσα στο παρκέ και πως η διαιτησία δεν έπαιξε κάποιο ρόλο σε αυτό. Μάλιστα, από το “τριφύλλι” ισχυρίζονται πως η απόφαση αποχώρησης του Ολυμπιακού είχε ληφθεί πολύ πριν τον αγώνα, τονίζοντας πως έψαχναν αφορμή για να το κάνουν.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ο Γιαννακόπουλος άφησε κόκκινο… στρινγκ στον «ερυθρόλευκο» πάγκο! [pics]

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού επικαλούνται περιπτώσεις που ισχυρίζονται πως η ομάδα τους αδικήθηκε από τη διαιτησία, τονίζοντας πως εκείνοι δεν έφυγαν από το παρκέ! Σίγουρα, το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για την 19η αγωνιστική της Basket League (16.03.2019) αποκτά πλέον άλλο ενδιαφέρον!

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις