Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Συλλυπητήρια για το θάνατο του Μπάουμαν!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Συλλυπητήρια για το θάνατο του Μπάουμαν!
ΦΩΤΟ paobc.gr

Ο αιφνίδιος θάνατος του Πατρίκ Μπάουμαν σκόρπισε τη θλίψη στο παγκόσμιο μπάσκετ. Σε συλλυπητήριες ανακοινώσεις προχώρησαν ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Θλίψη στον παγκόσμιο αθλητισμό προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος του Πάτρικ Μπάουμαν, που άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή, συνεπεία καρδιακής προσβολής, σε ηλικία 51 ετών.

Οι ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους χαμό του Γενικού Γραμματέα της FIBA, με ανακοινώσεις που εξέδωσαν.

Η ανακοίνωση της “πράσινης” ΚΑΕ

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον πρόωρο και απροσδόκητο χαμό του Γενικού Γραμματέα της FIBA, Πατρίκ Μπάουμαν. Ο Ελβετός δικηγόρος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών από καρδιακή προσβολή σκορπίζοντας θλίψη στο παγκόσμιο μπάσκετ. Κατείχε τη θέση του Γενικού Γραμματέα της FIBA από το 2002 διαδεχόμενος τον Μπόρισλαβ Στάνκοβιτς, ενώ πριν από μερικούς μήνες η θητεία του είχε επεκταθεί πρόωρα από το 2022 ως το 2031, ενδεικτικό της σπουδαίας προσφοράς του στο άθλημα. Ο αιφνίδιος θάνατος του Πατρίκ Μπάουμαν αφήνει ένα τεράστιο κενό στο παγκόσμιο μπάσκετ. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.”

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

“Ημέρα θλίψης η σημερινή για το παγκόσμιο μπάσκετ μετά την τραγική είδηση του θανάτου του Γενικού Γραμματέα της FIBA, Patrick Baumann.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Το κενό που αφήνει στη FIBA και στο παγκόσμιο μπάσκετ είναι τεράστιο.

Καλό ταξίδι…”

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις