Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Παίζουν Καλάθης – Παπαπέτρου με Γκραν Κανάρια!

Παναθηναϊκός: Παίζουν Καλάθης –  Παπαπέτρου με Γκραν Κανάρια!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών, αλλά δεν έχει και περιθώρια για ήττες στη Euroleague, γεγονός που αναγκάζει τον Νικ Καλάθη και τον Ιωάννη Παπαπέτρου να “σφίξουν τα δόντια” και να αγωνιστούν κόντρα στην Γκραν Κανάρια.

Για την 24η αγωνιστική της Euroleague, ο Παναθηναϊκός δίνει έναν ακόμη “τελικό” για την 8άδα και τα πλέι οφ της διοργάνωσης, με τον Ρικ Πιτίνο να είναι αναγκασμένος να προετοιμάσει την ομάδα με πολλές απώλειες.

Καλάθης, Παπαπέτρου, Λάνγκφορντ και Τόμας αντιμετωπίζουν προβλήματα, ενώ εκτός είναι δεδομένα οι Λοτζέσκι και Παππάς. Για τους 4 πρώτους πάντως τα νέα είναι ενθαρρυντικά ενόψει του αγώνα στα Κανάρια.

Ο αρχηγός του Τριφυλλιού και ο Έλληνας πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού προπονήθηκαν κανονικά την Τρίτη (26/02), ενώ ο Αμερικανός γκαρντ, έκανε ατομικό ώστε να είναι έτοιμος κόντρα στους Ισπανούς.

Όσον αφορά τον πρώτο σκόρερ του αγώνα με τη Χίμκι, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε και θα “παλέψει” κι αυτός για να αγωνιστεί απέναντι στη Γκραν Κανάρια.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις