Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Πάτησε” Ελλάδα ο Πέιν! “Θα παίξω για έναν θρυλικό προπονητή”

Παναθηναϊκός: “Πάτησε” Ελλάδα ο Πέιν! “Θα παίξω για έναν θρυλικό προπονητή”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Στη χώρα μας βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (15.01.2019) το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Άντριαν Πέιν. Ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Ρικ Πιτίνο δήλωσε ο Αμερικανός.

Ο Άντριαν Πέιν επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και ετοιμάζεται να τεθεί στην διάθεση του Ρικ Πιτίνο, ενισχύοντας τους “πράσινους” στους ψηλούς.

Ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ έφτασε στο “Ελ. Βενιζέλος” το μεσημέρι της Τρίτης (15.01.2019 / 15:50) με απευθείας πτήση από τη Νέα Υόρκη και δήλωσε ενθουσιασμένος για την επιστροφή του στην ομάδα και το γεγονός πως θα αγωνιστεί υπό τις οδηγίες ενός “θρυλικού προπονητή”.

Ο Πέιν αναμένεται να μπει άμεσα στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Πιτίνο κι έτσι να μπει στην αποστολή των “πρασίνων” για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Ζαλγκίρις (18.01.2019 / 20:00).

«Αισθάνομαι υπέροχα! Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα και είμαι ξανά εδώ για να παίξω μπάσκετ. Έχω παρακολουθήσει κάποια παιχνίδια του Παναθηναϊκού φέτος, η ομάδα δεν παίζει όπως πιθανότατα θα ήθελε, όμως έχουμε ακόμα χρόνο για να διορθώσουμε τα πράγματα. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό.

Η πρώτη μου χρονιά ήταν ουσιαστικά η προσαρμογή μου, έπαιξα μπάσκετ μισή σεζόν, πλέον έχω λίγο περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστώ και ανυπομονώ να περάσω στο επόμενο επίπεδο. Θα παίξω για έναν θρυλικό προπονητή, έναν Hall of Famer και είμαι ενθουσιασμένος! Λατρεύει να νικάει, είναι παθιασμένος σε όλα τα επίπεδα.

Είμαι έτοιμος να βγω εκεί έξω και να παίξω. Είμαι εδώ για να κερδίζω, ήρθα για να παίξω με πάθος, να κερδίζω παιχνίδια. Ο Σον Κιλπάτρικ είναι ένας σπουδαίος συμπαίκτης. Μου έχει λείψει να παίζω στο ΟΑΚΑ, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι οι καλύτεροι που έχω συναντήσει στην καριέρα μου! Έχουν απίστευτο πάθος για το παιχνίδι και την ομάδα τους», δήλωσε ο Άντριαν Πέιν.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις