Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Πιτίνο: “Δεν θα έφευγα από εδώ για κανένα ποσό!” Τι είπε για τον Λάνγκφορντ

Παναθηναϊκός – Πιτίνο: “Δεν θα έφευγα από εδώ για κανένα ποσό!” Τι είπε για τον Λάνγκφορντ
ΦΩΤΟ intime

Ο Ρικ Πιτίνο ήταν ενθουσιασμένος από την εμφάνιση και τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, καθώς η ομάδα του κατάφερε να κάνει και τα 38 deflections. που ζητούσε εδώ και καιρό, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα έφευγε τώρα από τους “πράσινους” όσα χρήματα και να του έδιναν. Τι είπε για την διαφωνία με τον Λάνγκφορντ.

Ο Παναθηναϊκός ήταν… οδοστρωτήρας στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ και πήρε μία ακόμη ευρεία νίκη, με τον Ρικ Πιτίνο όμως να είναι “διπλά” ενθουσιασμένος και έτοιμος να… πεθάνει, όπως έγραψε κάνοντας πλάκα στο twitter.

Ο Αμερικανός τεχνικός είχε στο ματς και ένα επεισόδιο με τον Κιθ Λάνγκφορντ, αλλά μετά το τέλος του αγώνα, φάνηκε να το έχει ξεχάσει, εστιάζοντας στα 38 deflections που έκαναν οι παίκτες του κόντρα στην Ένωση. Παράλληλα, έδειξε “πιστός” στο Τριφύλλι, βάζοντας τέλος στα σενάρια για άμεση επιστροφή στο NCAA.

Η ανάρτηση του Πιτίνο

«Επιτέλους τα καταφέραμε! 38 deflections!!! Τώρα μπορώ να πεθάνω χαρούμενος! Σούπερ δουλειά από τον Παναθηναϊκό, περήφανος για τη μεγάλη προσπάθειά σας»!

Οι δηλώσεις μετά το ματς

“Τα δύο πράγματα που θέλουμε είναι να προπονούμαστε σωστά, να βελτιωνόμαστε και κυρίως να βελτιωνόμαστε στην άμυνα. Επιτέλους τα καταφέραμε, είχαμε 38 deflections. Σουτάραμε με πολύ καλά ποσοστά. Αλλά η ΑΕΚ είχε μεγάλες απώλειες λόγω τραυματισμών και είναι πάντα δύσκολο να αντιμετωπίζεις τέτοιες απώλειες».

Για τα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει στο NCAA: «Απολαμβάνω το γεγονός ότι είμαι επαγγελματίας προπονητής. Υπήρξαν πολλά σενάρια. Μπορώ να βλέπω μόνο το καλεντάρι. Αν ήθελα να πάω στο κολέγιο, θα έπρεπε να φύγω άμεσα. Δεν υπάρχει ποσό που θα με έκανε να φύγω από την ομάδα τώρα, καθώς πηγαίνουμε στα πλέι οφ. Δεν θα έδινα σημασία στις φήμες, αν ήμουν στη θέση σας, γιατί με νοιάζει πάρα πολύ αυτή η ομάδα. Δεν πηγαίνω πουθενά. Πάντα θα υπάρχουν σενάρια και φήμες”.

Για το επεισόδιο με Λάνγκφορντ: Απολαμβάνω τη θητεία μου στον Παναθηναϊκό. Όλοι είναι εξαιρετικοί. Έχουμε διαφωνίες και μετά κάνουμε μια αγκαλιά και τα βρίσκουμε. Με ενόχλησε αυτό που έγινε με τον Λάνγκφορντ, δεν θέλω να δέχονται τεχνικές ποινές οι παίκτες μου. Ήμουν εκνευρισμένος γιατί δεν με κέρασε ένα ποτό τις προάλλες έξω».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις