Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Πιτίνο: “Είναι σαν να προπονώ τους Σέλτικς” – video

Παναθηναϊκός – Πιτίνο: “Είναι σαν να προπονώ τους Σέλτικς” – video

Ο Ρικ Πιτίνο εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της “πράσινης” ΚΑΕ.

Ο πολύπειρος τεχνικός τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έχει παράδοση κι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague, υποστηρίζοντας ότι είναι σαν να προπονεί τους Σέλτικς.

“Έκανα την πρώτη μου προπόνηση και εδώ νιώθω σαν το σπίτι μου όταν βρίσκομαι μέσα στο παρκέ. Δεν έχει σημασία αν βρίσκομαι στην Ελλάδα, στην Ρώμη, στη Νέα Υόρκη όταν είμαι μέσα στο παρκέ όλα τα μέρη είναι ίδια. Βλέποντας ένα βίντεο δεν βιώνεις την πραγματική εμπειρία, αλλά εδώ είναι σαν να προπονείς τους Μπόστον Σέλτικς, υπάρχει υπέροχη παράδοση μια από τις καλύτερες στην Ευρωλίγκα. Δεν θέλεις να χάνεις στην έδρα σου και μόλις χάσαμε από την Αρμάνι Μιλάνο.

Για να επιστρέψουμε θα πρέπει να κερδίζουμε στην έδρα μας και να κερδίζουμε το 50% των εκτός έδρας αγώνων. Είναι τιμή να βρίσκομαι εδώ . Έχω υπάρξει προπονητής σε πολλά μέρη και είναι εξίσου σημαντικό με το να προπονείς στους Νιου Γιορκ Νικς ή τους Μπόστον Σέλτικς ή τους Κεντάκι Wildcats, είναι πολύ σημαντικό για εμένα”, είπε ο Ρικ Πιτίνο.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις