Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Πιτίνο για φίλο του Ολυμπιακού! “Πήγα να φάω και… άλλαξα τραπέζι”

Παναθηναϊκός: Πιτίνο για φίλο του Ολυμπιακού! “Πήγα να φάω και… άλλαξα τραπέζι”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ρικ Πιτίνο ήταν για μία ακόμη φορά… απολαυστικός στα ΜΜΕ, σχολιάζοντας το επικείμενο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και δήλωσε ξετρελαμένος με τον κόσμο στην Ελλάδα.

Για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστική της Euroleague, μίλησε ο Ρικ Πιτίνο στην τελευταία προπόνηση του Τριφυλλιού, το απόγευμα της Πέμπτης (03/01).

Παναθηναϊκός: Στο ΟΑΚΑ οι οπαδοί! Διάλογος με Πιτίνο για το ντέρμπι

Οι δηλώσεις του Πιτίνο

Για τα ντέρμπι Κεντάκι – Λούιβιλ και το ντέρμπι «αιωνίων» στην Ελλάδα: «Ο GM των Γκρίζλις, που υπέγραψα στους Σέλτικς, μου είπε πως το ματς Κεντάκι – Λούιβιλ είναι σαν ματς μεταξύ νηπιαγωγείων, σε σχέση με αυτό το ντέρμπι εδώ».

Για αυτά που θα πρέπει να κάνουν οι παίκτες του: «Είπα στα παιδιά πως για να νικήσουμε εκτός έδρας πρέπει να είμαστε 8-10 πόντους καλύτεροι. Αν δεν είμαστε, θα πάει στο τελευταίο σουτ ή θα έχει ο αντίπαλος τον έλεγχο. Πρέπει να παίζεις εξαιρετικά εκτός έδρας για να κερδίζεις σε οποιοδήποτε επίπεδο».

Για τη διαφορά επιπέδου μεταξύ Euroleague και ελληνικού πρωταθλήματος: «Η Euroleague και το ελληνικό πρωτάθλημα είναι κοντά. Στην Euroleague υπάρχουν μεγαλύτερα ρόστερ. Τις προάλλες ήταν δύσκολο να κερδίσουμε στην Ελλάδα. Αλλά τα καταφέραμε».

Για τις αδυναμίες του Ολυμπιακού: «Δεν θα σας τις πω…».

Για τον κόσμο: «Έχω ξετρελαθεί με τον κόσμο εδώ. Πήγα να φάω κάτι, με είδε ένας φίλος του Ολυμπιακού και με ρώτησε αν είμαι ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Καταλαβαίνετε, άλλαξα τραπέζι».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις