Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Πιτίνο: “Να δούμε αν η ΤΣΣΚΑ προτιμά εμάς ή άλλον αντίπαλο”

Παναθηναϊκός – Πιτίνο: “Να δούμε αν η ΤΣΣΚΑ προτιμά εμάς ή άλλον αντίπαλο”
ΦΩΤΟ intime

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για την κρίσιμη “μάχη” του Παναθηναϊκού με την Μπούντουτσνοστ στο ΟΑΚΑ (04.04.2019 – 21:00), ενώ αναφέρθηκε και στην ΤΣΣΚΑ, που είναι σε θέση να διαλέξει αντίπαλο στα πλέι οφ της Euroleague.

Χάσαμε από τους… εαυτούς μας στο τελευταίο ματς. Μιλήσαμε για αυτό. Παίξαμε εξαιρετικά για 35 λεπτά, αλλά στη συνέχεια ήμασταν κακοί στην άμυνα, πήραμε άσχημες επιλογές στα σουτ. Τώρα έχουμε απέναντί μας μία επικίνδυνη ομάδα, που δεν έχει να χάσει τίποτα, και έβαλε πολύ δύσκολα στις Φενέρμπαχτσε και Μπαρτσελόνα για μεγάλο διάστημα των αγώνων.

Όπως είπα, χάσαμε μόνοι μας και η ομάδα το κατάλαβε αυτό. Βάζω σε αυτή την ομάδα βαθμό Α+ στο πώς διαχειρίζεται τις αντιξοότητες. Ωστόσο, την τελευταία φορά δείξαμε πως δεν διαχειριζόμαστε καλά την επιτυχία μετά τις έξι σερί νίκες και τα εντυπωσιακά 35 λεπτά που είχαμε” τόνισε αρχικά ο Ρικ Πιτίνο.

Ο Αμερικανός κόουτς αναφέρθηκε στη συνέχεια στα “σενάρια” για πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague αλλά και εάν έχει κάποια ομάδα προτίμηση για αντίπαλο στην επόμενη φάση.

Υπάρχουν τόσα πολλά σενάρια. Αν νικήσουμε, εξασφαλίζουμε την 6η ή την 7η θέση. Όλα εξαρτώνται και από τις άλλες ομάδες όμως, όπως η Αρμάνι και η Ζαλγκίρις. Ας δούμε πώς θα παίξει και η ΤΣΣΚΑ που είναι πρώτη. Να δούμε αν προτιμά εμάς ή κάποιον άλλον αντίπαλο. Πριν μερικές εβδομάδες, έβλεπα στο πρόσωπό σας ότι πιστεύατε πως δεν θα φτάναμε ποτέ στο σημείο να κάνουμε αυτές τις συζητήσεις. Η ομάδα μας αξίζει πολλά εύσημα, γιατί άλλαξε την προσωπικότητά της. Είμαι περήφανος γι’ αυτό” αποκρίθηκε ο Πιτίνο.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις