Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Προμηθέας, πράξη πρώτη!

Παναθηναϊκός – Προμηθέας, πράξη πρώτη!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ, στον πρώτο τελικό της Basket League. Απόλυτο φαβορί οι “πράσινοι” στη σειρά που θα κριθεί στις τρεις νίκες.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Προμηθέα (19:30, COSMOTE Sport 4, newsit.gr) στο ΟΑΚΑ, στον πρώτο τελικό της Basket League. Οι “πράσινοι” είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος, έχοντας ποιοτική διαφορά από τον αντίπαλο τους αλλά και το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά που θα κριθεί στις τρεις νίκες.

Ο Ρικ Πιτίνο δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεση του, εκτός από τον Νίκο Παππά, για τον οποίο η σεζόν έχει τελειώσει εδώ κι αρκετούς μήνες.

Από την πλευρά του, ο Μάκης Γιατράς υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των παικτών του και θέλει να δει από τους παίκτες να παρουσιάσουν ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στους “πράσινους”.

Η παράδοση είναι υπέρ του Παναθηναϊκού, που κυνηγά το 38ο πρωτάθλημα στην ιστορία του και τρίτο σερί, καθώς μετρά έξι νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην τριετή παρουσία του Προμηθέα στη μεγάλη κατηγορία.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Γ. Πουρσανίδης, Ανδρικόπουλος και Μπήτης. Ο δεύτερος αγώνας της σειράς θα γίνει την Τετάρτη στο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας (18:30).

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις