Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Γιόχανσον και Μαυρομάτη! Αμφίβολοι για το ντέρμπι με Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Γιόχανσον και Μαυρομάτη! Αμφίβολοι για το ντέρμπι με Ολυμπιακό
ΦΩΤΟ eurokinissi

Δύο σημαντικά προβλήματα για τον Παναθηναϊκό ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Καραϊσκάκης”, αφού οι Ματίας Γιόχανσον και Φάνης Μαυρομάτης δεν προπονήθηκαν στο Κορωπί και πλέον είναι αμφίβολοι για το ματς της Κυριακής (11/11).

Με δύο απουσίες πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, αφού οι Ματίας Γιόχανσον και Φάνης Μαυρομάτης δεν ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και ο Γιώργος Δώνης θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν θα μπορεί να τους υπολογίζει για το μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Superleague, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ολοκληρώθηκε η προτελευταία προπόνηση ενόψει του αγώνα της Κυριακής. Από την προπόνηση απουσίαζαν οι Μαυρομμάτης, Γιόχανσον. Ο πρώτος υποφέρει από συμπτώματα περιοστίτιδας και στις δύο κνήμες και ακολουθεί αγωγή με αντιφλεγμονώδη και φυσικοθεραπεία.Ο δεύτερος έχει ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο. Η προπόνηση περιελάμβανε προθέρμανση, παιγνίδια κατοχής και οικογενειακό δίτερμα τακτικής. Η αυριανή προπόνηση στις 17.00 και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις