Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ρεάλ 82-89 ΤΕΛΙΚΟ: “Άλωση” του ΟΑΚΑ και… 1-1

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Έγινε αυτό που φοβόταν ο Τσάβι Πασκουάλ. Η Ρεάλ εμφανίστηκε “μεταμορφωμένη” σε σχέση με το “ναυάγιο” που είχε την Τρίτη στο ΟΑΚΑ και παίρνοντας λύσεις από τις “παλιοσειρές” της “λύγισε” τον Παναθηναϊκό (82-89) και έφερε τη σειρά στο 1-1.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να διαχειριστεί την εμφατική νίκη που πήρε στο πρώτο εντός έδρας ματς με τη Ρεάλ, οι Μαδριλένοι έβγαλαν αντίδραση, νίκησαν με 89-82 μέσα στο ΟΑΚΑ και έφεραν τη σειρά των πλέι οφ στο 1-1.

Το “τριφύλλι” θα πάει στη Μαδρίτη για να κάνει το δικό του break, που θα του δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσει  το… εισιτήριο για το Βελιγράδι.

Μεγάλη εμφάνιση από Ρούντι Φερνάντεθ – Κορυφαίος ο Πέιν για τους “πράσινους”. Μεγάλη “πληγή” τα ριμπάουντ για τους “πράσινους”, ενώ δεν μπήκαν και τα μακρινά σουτ.

Παρακολουθήσατε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο πρώτο του ματς κόντρα στη Ζαλγκίρις. Οι Λιθουανοί έκαναν το 0-1 στη σειρά, επικρατώντας των «ερυθρόλευκων» με 78-87 στο ΣΕΦ.

Έτσι, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου καλείται πάση θυσία να πάρει το ματς της Παρασκευής (20/04, 21:15), προκειμένου να τα δώσει όλα στο Κάουνας και να μη χάσει το «εισιτήριο» για ένα ακόμα Final 4 της Euroleague.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις