Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ρίβερς: “Υπέφερα τη χειρότερη στιγμή! Θα είχαμε πολλές πιθανότητες για το Final 4”

Παναθηναϊκός – Ρίβερς: “Υπέφερα τη χειρότερη στιγμή! Θα είχαμε πολλές πιθανότητες για το Final 4”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο τραυματισμός του Κέι Σι Ρίβερς ήταν ένα από τα καθοριστικά σημεία για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τη Ρεάλ Μαδρίτης στα play off της Euroleague, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Αμερικανός γκαρντ σε συνέντευξή του.

Ο Κέι Σι Ρίβερς συνεχίζει να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αλλά στο μυαλό του παραμένει και η περσινή σεζόν του στον Παναθηναϊκό, όπου ένας τραυματισμός του “στοίχισε” την παρουσία στα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς.

Ο Αμερικανός γκαρντ – φόργουορντ αποκάλυψε λεπτομέρειες του τραυματισμού και δήλωσε στο«atthebuzzercb», ότι σε διαφορετική περίπτωση, οι “πράσινοι” θα είχαν πραγματικά καλές πιθανότητες για να αγωνιστούν στο Final 4 του Βελιγραδίου.

Οι δηλώσεις του Ρίβερς

«Η σεζόν με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε καλά, αλλά στα μισά της άρχισα να υποφέρω από ένα πρόβλημα σε κάποιο νεύρο και αυτό άρχισε να με επηρεάζει τη χειρότερη δυνατή στιγμή. Με στεναχώρησε πολύ αυτό, γιατί είχαμε πραγματικά πολλές πιθανότητες να φτάσουμε στο Final Four».

Για τη νέα σεζόν: «Πρώτα πρέπει να βρω μία ομάδα και στη συνέχεια να επιστρέψω στην κατάσταση που ήμουν πριν τον τραυματισμό μου. Δυστυχώς, αυτός προέκυψε σε μία από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου και με αποδυνάμωσε. Αυτή τη στιγμή, θέλω να βρω μία ομάδα με την οποία θα μπορώ να νικήσω».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις