Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Συντηρητική αγωγή ο Λάνγκφορντ! Ελπίζει σε βελτίωση

Παναθηναϊκός: Συντηρητική αγωγή ο Λάνγκφορντ! Ελπίζει σε βελτίωση
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μπορεί ο Ρικ Πιτίνο να τόνισε πως πιθανότατα η… σεζόν τελείωσε για τον Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος έχει υποστεί υπέστη θλάση στον προσαγωγό, αλλά στον Παναθηναϊκό υπάρχει ακόμα ελπίδα. Δεν μπαίνει χειρουργείο ο παίκτης.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Κιθ Λάνγκφορντ -που πλέον εντοπίζεται και στους κοιλιακούς- και τόνισε ότι ο παίκτης θα επιμείνει στη συντηρητική του αγωγή.

Ο Λάνγκφορντ δεν θέλει να προχωρήσει σε επέμβαση και θα προσπαθήσει -μέσω συντηρητικής αγωγής- να ξεπεράσει το πρόβλημα του. Η κατάσταση του Αμερικανού θα επανεκτιμάται από το ιατρικό τιμ των “πρασίνων”.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Ο Κιθ Λάνγκφορντ υπέστη θλάση αριστερών προσαγωγών κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την AX Armani Exchange Olimpia Milan. Εξαιτίας αυτής ευαισθητοποιήθηκε και η περιοχή των κοιλιακών μυών και πέραν της θλάσης παρουσίασε συμπτώματα ανάλογα εκείνων της κοίλης των αθλητών (sports hernia).

Τα συμπτώματα αυτά δεν έχουν υποχωρήσει. Ο αθλητής έχει εξεταστεί από ειδικό επί της συγκεκριμένης πάθησης ιατρό, ο οποίος συνέστησε επιμονή στη συντηρητική αγωγή και την επανεξέταση του καλαθοσφαιριστή.”

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις