Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Τόμας: “Παιχνίδι ζωής και θανάτου με τη Μπάγερν!”

Παναθηναϊκός – Τόμας: “Παιχνίδι ζωής και θανάτου με τη Μπάγερν!”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός έχει μείνει πίσω στη “μάχη” για την πρώτη 8άδα της Euroleague και δεν θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο νέας απώλειας, με τον ΝτεΣόν Τόμας να εξηγεί την κρισιμότητα του αγώνα για τους “πράσινους”.

Για ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου έκανε λόγο ο ΝτεΣόν Τόμας αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τη σημασία της νίκης για τον Παναθηναϊκό κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου στη Euroleague.

Ο Αμερικανός φόργουορντ μίλησε στην κάμερα της Nova για το παιχνίδι με τους Γερμανούς, που βρίσκονται πια πάνω από τους “πράσινους” στην κατάταξη, σημειώνοντας την υποχρέωση της ομάδας του Πιτίνο, για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Οι δηλώσεις του Τόμας

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Είναι ό. Ερχόμαστε από ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό και πρέπει να αντιδράσουμε και να επιστρέψουμε στις νίκες. Και οι δύο ομάδες έχουμε τον ίδιο στόχο. Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά και να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, να κάνουμε ένα σερί νικών».

Για την “πίεση” στην ομάδα: «Αυτή η πίεση που υπάρχει για νίκη μπορεί να λειτουργήσει και θετικά.Σου δίνει μια ευκαιρία να δεις τι τύπος είσαι και αν μπορείς να την κάνεις να λειτουργήσει υπέρ σου. Είναι δύσκολος ο δεύτερος γύρος και εμείς πρέπει να προστατεύσουμε την έδρα μας και να πάρουμε περίπου το 50% των εκτός έδρας αγώνων».

Για το μαρκάρισμα του Ντέρικ Ουίλιαμς: «Είναι λογικό πως αρκετοί παίκτες που έρχονται στην Ευρώπη για πρώτη φορά παίζουν αρκετά καλά, όπως αυτός. Έχουμε κάνει scouting report και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον σταματήσουμε. Είναι ένας πολύ εντυπωσιακός παίκτης».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις