Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Χαμός με την ανάρτηση της συζύγου του Γκιστ! Άναψε… φωτιές

Παναθηναϊκός: Χαμός με την ανάρτηση της συζύγου του Γκιστ! Άναψε… φωτιές

Το μέλλον του Τζέιμς Γκιστ στον Παναθηναϊκό είναι αβέβαιο και μία ανάρτηση της συζύγου του Αμερικανού φόργουορντ/σέντερ στο instagram έβαλε… φωτιά στους φίλους του “τριφυλλιού”.

Η σύζυγος του Τζέιμς Γκιστ, Χόλι, έκανε μία ανάρτηση στο instagram, μέσω της οποίας αποχαιρέτησε το σπίτι της οικογένειας του Αμερικανού άσου του Παναθηναϊκού στην Αθήνα.

Ο πολύπειρος φόργουορντ/σέντερ δύσκολα θα συνεχίσει στους “πράσινους” και το μήνυμα της συζύγου του άναψε… φωτιές στους “πράσινους” οπαδούς.

Συγκεκριμένα, η Χόλι Γκιστ έγραψε πριν από λίγες ώρες στο Instagram: «Τελευταία ημέρα εδώ και όσο το σπίτι αδειάζει προσπαθώ όσο πιο πολύ μπορώ συγκρατήσω τα δάκρυα μου! Έχουμε περάσει 5 χρόνια σε αυτό το σπίτι, είναι το σπίτι στο οποίο φέραμε τον γιο μας, κλάψαμε από χαρά και πόνο σε αυτό το σπίτι! Γελάσαμε μέχρι να πονέσει το στομάχι μας, διοργανώσαμε δείπνα με ολόκληρη την ομάδα που έμοιαζαν με οικογενειακά δείπνα. Ήταν το πρώτο μας πραγματικό σπίτι, στο οποίο επιστρέφαμε κάθε Αύγουστο και αναφωνούσαμε: “Τι ωραία να επιστρέφεις σπίτι!”. Θα είμαι πάντα ευγνώμων σε αυτό το σπίτι που μας επέτρεψε να ζήσουμε τόσες αξέχαστες αναμνήσεις».

Έπειτα από πολλά μηνύματα φίλων του Παναθηναϊκού, η Χόλι Γκιστ έσπευσε να εξηγήσει πως το μήνυμά της αναφερόταν στην αλλαγή σπιτιού και όχι σε κάποια εξέλιξη σχετική με το θέμα του Αμερικανού άσου στο “τριφύλλι”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις