Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

“Πανωλεθρία” για Μπακς και Αντετοκούνμπο! Έκαναν το break οι Σέλτικς – video

“Πανωλεθρία” για Μπακς και Αντετοκούνμπο! Έκαναν το break οι Σέλτικς – video
ΦΩΤΟ Reuters

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι καλά κλεισμένος και να απειλεί περισσότερο από το… τρίποντο, οι Μιλγουόκι Μπακς εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς και ηττήθηκαν εύκολα με 112-90.

Με break ξεκίνησαν τη σειρά οι Μπόστον Σέλτικς του εκπληκτικού Καϊρί Ίρβινγκ και πήραν το πλεονέκτημα της έδρας από τους Μιλγουόκι Μπακς του “μπλοκαρισμένου” Αντετοκούνμπο, με το επιβλητικό 112-90 μέσα στο Μιλγουόκι.

Οι Μπακς άρχισαν άσχημα το ματς, με τον Greek Freak να έχει μόλις ένα καλάθι εντός πεδιάς στο πρώτο 12λεπτο, αλλά στο δεύτερο έκαναν μίνι “αντεπίθεση” για να περάσουν και μπροστά στο σκορ, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με σκορ 50-52.

Στο δεύτερο μέρος όμως, η ομάδα της Βοστόνης ήταν “καταιγιστική” και δεν άφησε κανένα περιθώριο στα “ελάφια”, “εκτοξεύοντας” τη διαφορά, ακόμη και πάνω από τους 20 πόντους, για το τελικό 112-90.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ ήταν ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου με 26 πόντους και 10 ασίστ, ενώ ο Αλ Χόρφορντ πρόσθεσε 20 πόντους, 11 ριμπάουντ και εξαιρετική άμυνα στον Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας γκαρντ – φόργουορντ είχε από την πλευρά του, 22 πόντους και 8 ριμπάουντ, αλλά με μεγάλη αστοχία (8/21 σουτ), παρότι πέτυχε και τρία τρίποντα στο ματς.

https://www.youtube.com/watch?v=Kxr-KoIWoPI

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις