Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Με Μαργαρίτη, Κόνιαρη έφυγε για Τενερίφη

ΠΑΟΚ: Με Μαργαρίτη, Κόνιαρη έφυγε για Τενερίφη

Με πρωινή πτήση από την Αθήνα (έχοντας ενδιάμεσο σταθμό τη Μαδρίτη), «πέταξε» σήμερα για τα Κανάρια Νησιά ο ΠΑΟΚ, για τη μεθαυριανή αναμέτρηση του εκεί, για τη 12η αγωνιστική του Champions League, με την Τενερίφη.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν τόσο ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, όσο και ο Αντώνης Κόνιαρης, οι οποίοι απουσίασαν από τις δύο τελευταίες υποχρεώσεις του «Δικεφάλου», με τη Σαλόν (16/1) και τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο (20/1), λόγω του τραυματισμού του στους προσαγωγούς ο πρώτος και της γαστρεντερίτιδας, που τον ταλαιπώρησε από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας, ο δεύτερος.

Η κατάσταση αμφοτέρων θα εκτιμηθεί εκ νέου, με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας για το ματς ουσιαστικά απόψε, οπότε και θα διαπιστωθεί αν θα καταστεί εφικτό να αγωνιστούν ή όχι.

Με την ομάδα δεν ταξίδεψε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» έμεινε στην πρωτεύουσα για να παραστεί το μεσημέρι στην κηδεία του πατέρα του, Ιπποκράτη, ο οποίος απεβίωσε αιφνιδιαστικά το Σάββατο (20/1) και αναμένεται να «πετάξει» για την Τενερίφη αύριο.

Την αποστολή συνοδεύουν, ακόμη, τα μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Αλέξανδρος Ασλανίδης, Αριστοτέλης Καρακούσης, Χρήστος Καραμπέρης.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις