Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης φέρνει τη λύση! Αιχμές κατά της ΚΑΕ Ολυμπιακός – pics

ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης φέρνει τη λύση! Αιχμές κατά της ΚΑΕ Ολυμπιακός – pics

Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση. Ο Γιώργος Σαββίδης όμως προανήγγειλε πως θα υπάρξει λύση στα προβλήματα της ομάδας, ενώ άφησε αιχμές προς την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Σε ένα… καλύτερο αύριο ελπίζουν οι άνθρωποι στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αφού οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν πως θα προκύψει βοήθεια στην ομάδα από την πλευρά Σαββίδη.

Τα οικονομικά προβλήματα στον ΠΑΟΚ είναι μεγάλα, κάτι που ανάγκασε τους Χάτσερ και Γκος να ενημερώσουν πως θα παραμείνουν στις ΗΠΑ, μέχρι να εξοφληθούν! Τη… λύση φαίνεται πως έρχεται να φέρει η οικογένεια Σαββίδη.

Με ποσταρίσματα του στο Instagram, ο Γιώργος Σαββίδης άφησε να εννοηθεί πως θα υπάρξει στήριξη προς την ΚΑΕ ΠΑΟΚ (“ανέβασε” φωτογραφία του με τον Μπάνε Πρέλιεβιτς), κάλεσε τους δυο παίκτες του “δικέφαλου του Βορρά” να πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής, ενώ αφήσει αιχμές κατά της ΚΑΕ Ολυμπιακός, λόγω κάποιων δημοσιευμάτων σε ιστοσελίδες ερυθρόλευκης… απόχρωσης.

Τα ποσταρίσματα του Γιώργου Σαββίδη

Το μόνο για το οποίο πρέπει να ανησυχείτε όσον αφορά το μπάσκετ είναι αν θα βγείτε στο δεύτερο ημίχρονο και αν υπάρχουν λεφτά για τη ΔΕΗ… Λες να είναι απλήρωτοι και οι παίκτες; Μπα, δεν νομίζω… Οι κακές οι γλώσσες! Καληνύχτα σας και όνειρα γλυκά από το Μακεδονία Παλλάς”.

“Πακετάρετε τις αποσκευές σας και επιστρέψτε. Έχουμε σημαντικό αγώνα σύντομα και πρέπει να προκριθούμε. PAOK Family”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις