Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Παπαλουκάς για Σπανούλη: “Ήταν τιμή να είμαι εκεί! Συγχαρητήρια μέχρι το επόμενο κουμπάρε” [pic]

Παπαλουκάς για Σπανούλη: “Ήταν τιμή να είμαι εκεί! Συγχαρητήρια μέχρι το επόμενο κουμπάρε” [pic]
ΦΩΤΟ Intime

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς χαρακτήρισε τεράστια τιμή την παρουσία του στο ΣΕΦ το βράδυ που ο Βασίλης Σπανούλης έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στη Euroleague και ευχήθηκε τα ρεκόρ του αρχηγού του Ολυμπιακού να έχουν και συνέχεια.

Τιμή και χαρά ένιωσε ο Θοδωρής Παπαλουκάς, που ήταν δίπλα στον Βασίλη Σπανούλη στο ΣΕΦ, το βράδυ που ο αρχηγός του Ολυμπιακού έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στη Euroleague. Ο θρυλικός παλαίμαχος πλέι-μέικερ έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram πως του πήρε ελάχιστα δευτερόλεπτα να απαντήσει θετικά στην πρόταση της διοργανώτριας αρχής να είναι αυτός που θα βραβεύσει τον Σπανούλη, με τον οποίος είναι και κουμπάροι, ενώ κλείνοντας του ευχήθηκε να δώσει συνέχεια στα ρεκόρ του.

Η ανάρτηση του Θοδωρή Παπαλουκά

“Δευτέρα αργά το βράδυ δέχτηκα μήνυμα από άνθρωπο της Euroleague, θεώρησα ότι ήταν για ευχές και δεν το διάβασα αμέσως. Το άνοιξα αργότερα και είδα ότι με ρωτούσαν αν θα ήθελα να κάνω τη βράβευση σου σε περίπτωση που έκανες το νέο ρεκόρ. Μου πήρε ελάχιστα δευτερόλεπτα για να απαντήσω θετικά!

Δεν θα μπορούσα να μην δεχθώ αυτήν την τεράστια τιμή να είμαι εκεί δίπλα όταν θα έγραφες ένα ακόμα μεγάλο κομμάτι στην ιστορία του μπάσκετ!! Άξιος για όσα έχεις καταφέρει και όλες τις υπερβάσεις που έχεις κάνει! Τυχερός που το απόλαυσε η οικογένειά σου (συγκινημένη και ας προσπαθούσε να κρύψει τα δάκρυά της.. ) μαζί με τον τόσο κόσμο στο γήπεδο και στην τηλεόραση..

Συγχαρητήρια μέχρι το επόμενο κουμπάρε!”

View this post on Instagram

Δευτέρα αργά το βράδυ δέχτηκα μήνυμα απο άνθρωπο της Euroleague, θεώρησα ότι ήταν για ευχές και δεν το διάβασα αμέσως. Το άνοιξα αργότερα και είδα ότι με ρωτούσαν αν θα ήθελα να κάνω τη βράβευση σου σε περίπτωση που έκανες το νέο ρεκόρ. Μου πήρε ελάχιστα δευτερόλεπτα για να απαντήσω θετικά! Δεν θα μπορούσα να μην δεχθώ αυτήν την τεράστια τιμή να είμαι εκεί δίπλα όταν θα έγραφες ένα ακόμα μεγάλο κομμάτι στην ιστορία του μπάσκετ!! Άξιος για όσα έχεις καταφέρει και όλες τις υπερβάσεις που έχεις κάνει! Τυχερός που το απόλαυσε η οικογένειά σου (συγκινημένη και ας προσπαθούσε να κρύψει τα δάκρυά της.. ) μαζί με τον τόσο κόσμο στο γήπεδο και στην τηλεόραση.. Συγχαρητήρια μέχρι το επόμενο κουμπάρε!

A post shared by Theodoros Papaloukas (@papaloukastheodoros) on

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις