Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Πασκουάλ: “Φαβορί η Ρεάλ! Ξέρουμε ότι θα αντιδράσει”

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinisi

Ο Παναθηναϊκός “διέλυσε” τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ της Euroleague, αλλά ο Τσάβι Πασκουάλ συνεχίζει να θεωρεί τους Μαδριλένους, φαβορί της σειράς για την πρόκριση στο Final4. “Κάθε παιχνίδι διαφορετικό”, τόνισε.

Χαμήλωσε τους “τόνους” μετά το θρίαμβο του Παναθηναϊκού επί της Ρεάλ, ο Τσάβι Πασκουάλ, υποστηρίζοντας ότι η “Βασίλισσα” είναι έμπειρη ομάδα και ως εκ τούτου παραμένει φαβορί των αναμετρήσεων κόντρα στους “πράσινους”.

Οι δηλώσεις του Πασκουάλ

“Στα play offs δεν πρέπει να σταματάς. Κάθε παιχνίδι μπορεί να είναι διαφορετικό και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος προς την κάθε κατεύθυνση. Όταν κερδίζεις πρέπει να συνεχίζεις στον ίδιο δρόμο, όταν χάνεις πρέπει να διορθώνεσαι. Όμως πρέπει να έχεις την ίδια προσήλωση πάντα. Η Ρεάλ έχει φοβερή ομάδα, με σπουδαία ποιότητα και εμπειρία, περισσότερη από μας. Ξέρουμε πως θα αντιδράσουν και θα παίξουν πιο δυνατά. Με βάση την ποιότητα και την εμπειρία που έχουν παραμένουν το φαβορί”, σχολίασε.
Όσον αφορά το νέο παιχνίδι με τους Μαδριλένους τόνισε ότι «Κάθε παιχνίδι θα είναι διαφορετικό σε αυτή τη σειρά, είναι και οι δύο ομάδες σοβαρές σε άμυνα κι επίθεση και θα προσπαθήσει η καθεμιά να βρει τρόπο να κερδίσει. Δεν πρέπει να περιμένουμε κάτι περίεργο από τις δύο ομάδες”.

Γκιστ: “Έχουμε τους πιο γρήγορους γκαρντ στην Ευρώπη”

Από την πλευρά του ο Τζέιμς Γκιστ τόνισε ότι: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκας τα τελευταία χρόνια. Είμαστε έτοιμοι για την αντίδραση της Ρεάλ, αλλά και εκείνοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι για τη δική μας αντίδραση. Πιστεύω πως έχουμε τους πιο γρήγορους γκαρντ στην Ευρώπη με Καλάθη, Τζέιμς και Λεκαβίτσιους. Δεν υπάρχουν πολλές ομάδες που μπορούν να ματσάρουν μαζί μας από αυτή την έννοια. Μας αρέσει να τρέχουμε και έχουμε μια πολύ αθλητική ομάδα. Κι ο Γκέιμπριελ μπήκε και μας βοήθησε πολύ. Είναι δύσκολο για κάθε ομάδα να μας αντιμετωπίσει».

Γκάμπριελ: “Τρελές πάσες ο Καλάθης”

Τον Νικ Καλάθη αποθέωσε και ο Κένι Γκάμπριελ, ο οποίος και έκανε το καλύτερο κάρφωμα της χθεσινής βραδιάς από ασίστ του Έλληνα γκαρντ. «Ο Καλάθης είναι φανταστικός. Είναι από τους λιγότερο εγωιστές συμπαίκτες που είχα ποτέ. Δοκιμάζει κάτι τρελές πάσες και τα καταφέρνει κάθε φορά. Δεν φοβάται να κάνει λάθος και δημιουργεί για μας. Χθες είχε 16 ασίστ και μόνο 2 λάθη», ανέφερε ο Αμερικανός φόργουορντ και συμπλήρωσε: «Ήταν ένα σπουδαίο ματς από όλους. Είχαμε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα κι αυτό μας βοήθησε να διατηρήσουμε το προβάδισμά μας και στη συνέχεια. Πιστεύω πως κάναμε καταπληκτική δουλειά στην άμυνα, όταν παίζουμε έτσι στην άμυνα πάντα έχουμε πολύ καλές πιθανότητες για νίκη. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε με την ίδια ένταση έχουμε πολλές ελπίδες να κάνουμε το 2-0».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις