Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Παύλος Γιαννακόπουλος: “Αποθεώθηκαν” οι παίκτες του Παναθηναϊκού και οι Βράνκοβιτς – Γιαννάκης – Μποντίρογκα και Διαμαντίδης [vids]

Γιαννακόπουλος

Με την ιαχή “Παναθηναϊκός, Παναθηναϊκός” μπήκαν οι παίκτες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στη Μητρόπολη, για να πουν το τελευταίο “αντίο” στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Το “παρών” δίνουν και οι Βράνκοβιτς – Γιαννάκης – Μποντίρονγκα, Διαμαντίδης, αλλά και άλλοι “μεγάλοι” του μπάσκετ.

Πρωτόγνωρες και ανατριχιαστικές στιγμές στη Μητρόπολη για τον “μεγάλο” Παύλο Γιαννακόπουλο, που έφυγε απ’ τη ζωή την Κυριακή που μας πέρασε (10.06.2018).

Οι παίκτες της ομάδας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, για να αποχαιρετήσουν τον μπασκετικό “πατέρα” των “πρασίνων” και “αποθεώθηκαν” από τον κόσμο.

Το χειροκρότημα πήραν και οι Στόγιαν Βράνκοβιτς και Παναγιώτης Γιαννάκης, που έφτασαν μαζί στη Μητρόπολη, όπως και ο Ντέγιαν Μποντίρογκα και ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Άξιο αναφοράς, πως στον Ιερό Ναό Αθηνών βρέθηκε ο Ζόρντι Μπερτομέου, όπως και οι Χρήστος Σταυρόπουλος και Χρήστος Μπαφές, εκπροσωπώντας την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Επίσης, το παρών έδωσαν οι Γιάννης Μπουρούσης, Παναγιώτης Φασούλας και Δημήτρης Ιτούδης.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις