Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Περιστέρι: Ο Καράμπελας κατέρριψε ρεκόρ του Κορωνιού!

Περιστέρι: Ο Καράμπελας κατέρριψε ρεκόρ του Κορωνιού!
Intime

Ο Ζώης Καράμπελας έγραψε ιστορία για το Περιστέρι, στο game 3 της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη με τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά της Basket League.

Ο Ζώης Καράμπελας έκανε μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση με το Περιστέρι. Πέραν των έξι πόντων και των έξι ριμπάουντ που είχε στην ήττα της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο 17χρονος γκαρντ μοίρασε και 10 ασίστ που αποτελούν ατομικό ρεκόρ (είχε εννιά στο εντός έδρας ματς με τον Προμηθέα) και ισοφάριση της κορυφαίας επίδοσης του φετινού Περιστερίου (10 είχε και ο Ράιαν Χάροου στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ).

Η αξία όμως της επίδοσης του νεαρού παίκτη είναι πολύ μεγαλύτερη αφού αποτελεί την κορυφαία στην ιστορία του Περιστερίου στα πλέι οφ της Basket League! Ο Καράμπελας κατέρριψε το ρεκόρ που κρατούσε ο Άγγελος Κορωνιός (είχε είχε εννιά ασίστ στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ στις 5 Απριλίου 1996 (94-85)).

Ο Κορωνιός είχε ακόμα οχτώ ασίστ στον δεύτερο μικρό τελικό του 1997 απέναντι στον ΠΑΟΚ (62-75) όσες και ο Μίρζα Κούρτοβιτς στο εντός έδρας ματς με τον Άρη (92-80) για τα πλέι οφ του 2003 ενώ επτά είχε ο Κώστας Γκαγκαουδάκης στα πλέι οφ του 1999 σε εντός έδρας παιχνίδι με τη Νήαρ Ηστ (80-58).

Πληροφορίες: esake.gr

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις