Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πέτρος Κόκκαλης: “Fake news για την ΚΑΕ Ολυμπιακός”

Πέτρος Κόκκαλης: “Fake news για την ΚΑΕ Ολυμπιακός”

Ο Πέτρος Κόκκαλης ξεκαθάρισε ότι οι φήμες που ήθελαν την οικογένεια του να αναλαμβάνει την ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν αληθεύουν.

Ο Πέτρος Κόκκαλης ρωτήθηκε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της οικογένειάς του για την ΚΑΕ Ολυμπιακό, τονίζοντας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο News 24/7 ότι: «Όχι, δεν αληθεύει αυτή η φήμη. Υπάρχει γενικά γύρω από τον Ολυμπιακό μία βιομηχανία fake news και υπάρχει μία θα έλεγα αυτοαναφορικότητα, μία εσωστρέφεια, μία τέτοιου τύπου προσπάθεια να βρίσκουμε φαντάσματα και να κατασκευάζουμε εχθρούς.

Όχι δεν υπάρχει κάποια τέτοια συζήτηση. Παρακολουθούμε, όπως πάντα παρακολουθούσαμε, όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού με ενδιαφέρον και είμαστε πάντα στη διάθεση όλων για να βοηθήσουμε σε αυτούς που το επιθυμούν”.

Για το αν είναι φανατικός υποστηρικτής του Ολυμπιακού, ανέφερε: «Για μένα ο Ολυμπιακός δεν είναι αρρώστια, είναι γιατρειά. Έχω τελείως διαφορετική άποψη για τον Ολυμπιακό. Είναι μία δραστηριότητα. Παιχνίδι είναι, μία θα χάσεις μία θα κερδίσεις. Γιατί είναι και το θέμα αυτό περί εχθρών. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαίος και μεγάλος γιατί ιδρύθηκε πριν από περίπου 100 χρόνια για να διδάξει την ευγενή άμιλλα και συναγωνισμό. Υπό αυτό το πλαίσιο δεν έχουμε εχθρούς. Δεν θέλουμε να μην υπάρχει Παναθηναϊκός, να μην υπάρχει ΠΑΟΚ και να μην υπάρχει Άρης. Δεν θέλουμε να εξαφανίσουμε κάποιον και να είμαστε εμείς που κάνουμε “we rule this land”. Είμαστε ένας πόλος ενός πολιτισμού, του αθλητικού πολιτισμού της Ελλάδος. Αυτό πρέπει να κάνουμε με όρους ευγένειας και κοσμιότητας».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις