Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

“Πιο σοβαρός ο τραυματισμός του Ματσιούλις, έως και πέντε μήνες εκτός”

“Πιο σοβαρός ο τραυματισμός του Ματσιούλις, έως και πέντε μήνες εκτός”

Η πληροφόρηση που έρχεται από την Λιθουανία και αφορά τον τραυματισμό του Γιόνας Μασιούλις δεν έχει… ευχάριστα νέα για τον παίκτη της ΑΕΚ.

Ο Γιόνας Ματσιούλις υπέστη κάταγμα τον αριστερό αγκώνα του, κατά τη διάρκεια της πρώτης αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Μπάμπεργκ, για τη φάση των “8” του Basketball Champions League (εκτιμώμενος χρόνος αποθεραπείας 2 με 3 μήνες).

ΑΕΚ… ενωμένη, με κοινό εισιτήριο! «Όλοι μαζί σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ»

Σύμφωνα με τον Λιθουανό δημοσιογράφο, Ντονάτας Ουρμπόνας, ο τραυματισμός του Ματσιούλις είναι πιο σοβαρός και ο φόργουορντ της ΑΕΚ μπορεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ακόμα και έως πέντε μήνες.

Όπως αναφέρεται, ο παίκτης της ΑΕΚ επέστρεψε στη Λιθουανία για περαιτέρω εξετάσεις, εκεί όπου φάνηκε πως εκτός από το κάταγμα, υπέστη και ρήξη συνδέσμων στον αγκώνα! Αυτό σημαίνει πως ο Ματσιούλις θα ολοκληρώσει την αποθεραπεία του σε πέντε μήνες κι έτσι είναι πολύ πιθανό να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μόλις ο Λιθουανός υποβληθεί στην επέμβαση η οποία είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Δευτέρα (07.04.2019).

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις