Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Πήρε φωτιά το σπίτι του Κιριλένκο! [pic]

ΦΩΤΟ NEWSPORTS (Αρχείο)
ΦΩΤΟ NEWSPORTS (Αρχείο)

Η καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε στη Νότια Καλιφόρνια και έκαψε σπίτια και περιουσίες στα περίχωρα και τα προάστια του Λος Άντζελες, προκάλεσε ζημιά και στο σπίτι του Αντρέι Κιριλένκο.

Η Creek Fire, όπως ονομάστηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής, μετέτρεψε σε στάχτη τουλάχιστον 25.000 στρέμματα στους πρόποδες του Εθνικού Δρυμού Άντζελες.

Μάλιστα, οι κάτοικοι των κοινοτήτων της κοιλάδας του Σαν Φερνάντο στο βόρειο τμήμα του Λος Άντζελες αναγκάστηκαν να εκκενώσουν τις οικίες τους.

Ένα από τα άτομα που “επλήγησαν” από την φωτιά ήταν και ο Αντρέι Κιλιλένκο. Ο γιος του προέδρου της ομοσπονδίας μπάσκετ της Ρωσίας, Φιοντόρ, ανέφερε -μέσω Instagram- πως το σπίτι τους υπέστη ζημιές από την φωτιά.

“Αυτό είναι το σπίτι μου μετά τις πυρκαγιές. Η οικογένειά μου κι εγώ προσευχόμαστε και προσπαθούμε να μείνουμε δυνατοί. Ευχαριστώ τον Θεό για την ειδοποίηση εκκένωσης και συγχαίρω τους πυροσβέστες που σώζουν ζωές και σπίτια. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη. Ελπίζω εμείς ως οικογένεια, κοινότητα και πόλη να μπορέσουμε να ενωθούμε, να το ξεπεράσουμε και να γίνουμε δυνατότεροι από πριν”, ανέφερε ο γιος του Κιριλένκο.

Η σχετική φωτογραφία…

https://www.instagram.com/p/BcYCmotAirl/?taken-by=fkirilenko20

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις