Τρίτη, 7 Μαΐ
23oC Αθήνα

Πιτίνο: Έρχονται τελικές επαφές με την ΕΟΚ για τον πάγκο της Εθνικής!

Πιτίνο: Έρχονται τελικές επαφές με την ΕΟΚ για τον πάγκο της Εθνικής!
Intime

Η περίπτωση του Ρικ Πιτίνο για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας απασχολεί σοβαρά τους ανθρώπους της ΕΟΚ και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να υπάρξουν τελικές επαφές με την πλευρά του Αμερικανού κόουτς.

Οριστικές εξελίξεις είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα, στην προσπάθεια των ανθρώπων της ΕΟΚ για συμφωνία με τον Ρικ Πιτίνο, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας.

Η διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας αναμένεται να έχει επαφή με τον εκπρόσωπο του Ρικ Πιτίνο, ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και συνάντηση του Αμεριανού πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, με την έλευσή του στην Αθήνα.

Οι μέχρι τώρα επαφές που έχουν γίνει, δείχνουν πως το… έδαφος είναι πρόσφορο. Το οικονομικό δεν δείχνει να είναι πρόβλημα. Ο Πιτίνο… δεν περιμένει να πλουτίσει από το συμβόλαιο του με την ΕΟΚ, καθώς διαθέτει τεράστια περιουσία από την παρουσία του στο μπάσκετ και φέρετ;αι να έχει σαν κίνητρό την αγάπη του για άθλημα αλλά και την χώρα μας.

Σε τέτοια περίπτωση, ο 66χρονο κόουτς θα βρεθεί στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας στο Προολυμπιακό Τουρνουά που θα γίνει 23-28 Ιουνίου και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, σε περίπτωση πρόκρισης της “Γαλανόλευκης” στο μπασκετικό τουρνουά της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα… ηγηθεί της Εθνικής Ελλάδας στα “παράθυρα” για τα προκριματικά του Eurobasket και είναι πολύ πιθανό να είναι ένας από τους συνεργάτες του Ρικ Πιτίνο. Ο Αμερικανός ίσως και να πλαισιωθεί και με κάποιους από τους βοηθούς που είχε δίπλα του στον Παναθηναϊκό.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις