Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

“Πόλεμος” Γιαννακόπουλου – Πιτίνο: “Το ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη τον Προμηθέα, όχι τον Ολυμπιακό”

“Πόλεμος” Γιαννακόπουλου – Πιτίνο: “Το ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη τον Προμηθέα, όχι τον Ολυμπιακό”

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε θέση για τις δηλώσεις του Ρικ Πιτίνο, τονίζοντας ότι διαφωνεί με τον προπονητή του Παναθηναϊκού στο ότι το ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη τον Ολυμπιακό.

Ο Ρικ Πιτίνο τόνισε ότι το ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη τον Ολυμπιακό, μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Προμηθέα στην Πάτρα.

Η δήλωση του Αμερικανού τεχνικού έφερε την αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος υπογράμμισε ότι συμφωνεί με τον προπονητή του “τριφυλλιού” στο ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να ζητήσει συγγνώμη, αλλά διαφωνεί στο ότι το ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη τους Πειραιώτες.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού υποστήριξε ότι το ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη ομάδες, όπως αυτή του Προμηθέα.

Η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

«Συγχαρητήρια στην ομάδα και στο προπονητικό τιμ για τη σημερινή νίκη στον δεύτερο τελικό. Την Παρασκευή όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε στο ΟΑΚΑ άλλο ένα νταμπλ.

Θα συμφωνήσω με τον κόουτς ότι οφείλουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού να βγουν και να ζητήσουν συγγνώμη, όμως θα διαφωνήσω κατηγορηματικά μαζί του στο ότι το ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη έναν σύλλογο που δεν σέβεται νόμους και κανόνες, που στοχοποιεί διαιτητές, που επικροτεί εμετικές ενέργειες των οπαδών του, που έχει ως πιστεύω το “ή εμείς ή κανείς” και πολλά ακόμα.

Αυτό που το ελληνικό μπάσκετ έχει πραγματικά ανάγκη είναι υγιείς προσπάθειες όπως αυτή του Προμηθέα. Με αυτήν θα έπρεπε να ασχολούμαστε ώστε να γίνει φάρος και για άλλες αντίστοιχες, όχι με κάποιους που αποδεδειγμένα προσπαθούν μόνο να καταστρέψουν».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις