Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πόποβιτς: Ατάκες για… Όσκαρ! “Θα πούμε στον Ντουράντ να μην είναι τόσο καλός”

Πόποβιτς

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς δεν «μασάει» τα λόγια του. Οι Σπερς γνώρισαν βαριά ήττα από τους Γουόριορς, στον πρώτο αγώνα των δυο ομάδων για τα πλέι οφ του ΝΒΑ και ο τεχνικός των «σπιρουνιών» είχε κάποιες πολύ καλές ατάκες στη συνέντευξη Τύπου.

Με αρκετή δόση χιούμορ, ο Γκρεγκ Πόποβιτς περιέγραψε την… πικρή πραγματικότητα για τους Σπερς, λίγο μετά το βαρύ 112-91 από τους Γουόριορς.

Ο Πόποβιτς είχε… κέφια στη συνέντευξη Τύπου και χρησιμοποίησε απίθανες ατάκες. «Πίστευα πως θα ήμασταν έτοιμοι σωματικά και ψυχολογικά, αλλά έκανα λάθος. Μοιάζαμε με ελάφι που κοκαλώνει μπροστά στους προβολείς νταλίκας. Είναι πολύ κακός συνδυασμός να παίζεις τόσο κακή άμυνα και να εκτελείς τόσο άσχημα στην επίθεση», τόνισε αρχικά.

Όσο για το μαρκάρισμα του Ντάνι Γκριν στον Κέβιν Ντουράντ, που δεν έφερε αποτέλεσμα, ο τεχνικός των Σπερς είπε: «Δεν πήγε καλά… Άρα θα πούμε στον Ντάνι να ψηλώσει καμιά δεκαριά πόντους μέχρι τη Δευτέρα, να πηδά ψηλότερα και να κινείται πιο γρήγορα. Και θα πούμε στον Ντουράντ να μην είναι τόσο καλός».

https://twitter.com/TheRenderNBA/status/985286022115282944

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις