Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Πόποβιτς εναντίον Έλληνα δημοσιογράφου! “Είναι ασέβεια και να το αναφέρετε αυτό” – video

Πόποβιτς εναντίον Έλληνα δημοσιογράφου! “Είναι ασέβεια και να το αναφέρετε αυτό” – video
ΦΩΤΟ Reuters

Μία ερώτηση Έλληνα δημοσιογράφου της ΕΡΤ στη συνέντευξη Τύπου, ανάγκασε τον Γκρεγκ Πόποβιτς να παρέμβει, υποστηρίζοντας ότι οι ερωτήσεις για τις απουσίες των ΗΠΑ είναι ασέβεια για τους παίκτες του, αλλά και τη Γαλλία.

Οι ΗΠΑ γνώρισαν την πρώτη ήττα τους μετά από 58 παιχνίδια και αποκλείστηκαν από τη Γαλλία στο Μουντομπάσκετ 2019, με τον Γκρεγκ Πόποβιτς να τα “βάζει” στη συνέντευξη Τύπου, με δημοσιογράφο της ΕΡΤ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας συνάδελφος ρώτησε τον Μίτσελ για τις απουσίες της Team USA και τα “όχι” των πρωτοκλασάτων παικτών, με τον Αμερικανό κόουτς να παρεμβαίνει κάνοντας λόγο για ασέβεια.

Η παρέμβαση του Πόποβιτς

«Αν μπορώ να προσθέσω κάτι, θέλω να πω πως είναι ασέβεια να μιλούν για τις απουσίες μας, είναι ασέβεια και για τους αντιπάλους, για παράδειγμα στη Γαλλία. Η Γαλλία μας κέρδισε. Δεν με νοιάζει ποιοι ήταν στην ομάδα. Αυτοί οι 12 παίκτες που είχα θυσιάστηκαν, δεν είχαν παίξει ποτέ μαζί και μπήκαν στο παρκέ. Αξίζουν τα εύσημα. Τώρα πρέπει να δώσουμε στη Γαλλία συγχαρητήρια για ό,τι κατάφερε. Δεν έχει σημασία ποιοι είναι οι “άλλοι” παίκτες των ΗΠΑ. Με ενδιαφέρουν όσοι είναι εδώ».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις